Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Esetleg romantikus szinomimáka...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esetleg romantikus szinomimákat tuddnátok mondani a, , vagina" szóra?

Figyelt kérdés
Romantikus, és irodalmilag szép szavak legyenek már :) Nekem nem jutott eszembe.....remélem, hogy jó kategóriába írtam :D
2011. jún. 26. 21:03
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/74 A kérdező kommentje:
Mint mondtam, Cukornyuszi, kettőnk a intelligenciája közti különdséget földi eszközzel lehetetlen lenne megmérnu. És nem vagyok zakkant, csupán felvilágosult. Annyira, amennyire valszeg még egy ember sem volt ezen a tetves bolygón :D
2011. jún. 26. 23:57
 52/74 anonim ***** válasza:

Plüssmackó...kb. ugyan olyan romlott vagyok mint te vagy rajtam kívül más ember!

Aki meg eleinte bizonygattam,hogy különb a másiknál az te voltál!!!

2011. jún. 26. 23:58
 53/74 A kérdező kommentje:
Rendben van, innentől nem folytatom a jelentéktelen,és értelmetlen vitánkat arról, hogy ki az okosabb (de amúgy egyértelműen én) ugyanis innentől nem hogy rád, Cukinyuszi, de még csak a kormányra sem tartozik!!!!!! Sem Amerikéra, sem Japánra, sem Kubára, sem Irakra, de még Magyarországra sem! Ég veled, Kumatora!
2011. jún. 27. 00:01
 54/74 A kérdező kommentje:

Szerintem azért nem jút az eszedbe.., mert olyanod nincs is! Tehát azért amit szeretnél megkérdezni legalább azt tudd leírni!!!

Szinomima! Te szent ég!

De azért kedves......csak hogy lásd, ki volt az agresszív, és kötekedő

2011. jún. 27. 00:05
 55/74 anonim ***** válasza:

Értelmetlen számomra az utolsó mondatod! Lényegtelen!

Nah bye.

(Kár volt ilyen jelentéktelen kérdéshet írnom, és én még segítő szándékból IS írtam)

2011. jún. 27. 00:05
 56/74 A kérdező kommentje:
Is? Igen, azt elfogadtam :) Mint egy angyaltól.....de a maradék részed sajnos ember....
2011. jún. 27. 00:07
 57/74 anonim ***** válasza:

Jajjj, szent ég! Te más dimenzióban élsz! Anygaltól, meg hogy másik részed ember...

jobbik esetben neked is!

2011. jún. 27. 00:08
 58/74 A kérdező kommentje:
Ezt hívják hasonlatnak..............
2011. jún. 27. 00:09
 59/74 anonim ***** válasza:
Nem ezt másnak hívják, csak már inkább nem írom le...:O
2011. jún. 27. 00:10
 60/74 A kérdező kommentje:

Valami azt súgja bolondnak nézel.....de ,,nem vagyok bolond, csak más" .....

Na, most bebizonyíthatod azt a kiemelkedő intelligenciáadt:

minek hívják, CukornyuszI?

2011. jún. 27. 00:11
1 2 3 4 5 6 7 8

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!