Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esetleg romantikus szinomimákat tuddnátok mondani a, , vagina" szóra?
A semmiért nem fogok bocsánatot kérni! És nem azt írtam, hogy utállak hanem, hogy nem szeretlek! :D :D Nem mind1
És különben is mit személyeskedsz? Cukinyuszi? És, ha fiú vagyok? Jól benéznéd! :) :D
Ha fáradt vagy aludjál! Mondjuk az sem segítene a nem helyesen használok idegen szavakat gondodon! :P :*
Igazából nem érdekel, fiú vagy-e vagy lány, hanem csak az, hogy te kezted a személyeskedést ......Cukinyuszi, hidd el, imádok veszekedni, mert a veszekedés tulajdonképpen két személy intelligenciájának az összehasonlítása :D Mellesleg abból következtetek arra, hogy nőstény vagy, mert a beszéd stílusod és a gondolkodás módod teljesen más, mint az enyém, vagy akármelyik másik hímé :D
Különben, pontosan mire értetted azt, hogy nem tudom használni az idegen szavakat? -.-
egy idene szót mondj, melynek a jelentése SZERINTED más mint SZERINTEM. De ha akarod, leirhatod az összes ilyet
( :D )
Csacsifül ,csupán csak abból, hogy nem tudod leírni, nem akarok papagáj lenni, de ezek szerint nem érted!!! SzinoMima, KarEkter! Csak, hogy lássa az a pici szemed ki is emeltem a lényeget!
Egyet mondjuk jól kitaláltál, hogy nem pasi vagyok, de ez gondolom nem volt nehéz...:)
Szeretsz kötekedni azt látom, csak arra lennék kíváncsi, hogy ok, hogy nem tudod leírni, de kimondani se!!! :))
Mellesleg én jót szórakozom rajtad! :D :P
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!