Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Esetleg romantikus szinomimáka...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esetleg romantikus szinomimákat tuddnátok mondani a, , vagina" szóra?

Figyelt kérdés
Romantikus, és irodalmilag szép szavak legyenek már :) Nekem nem jutott eszembe.....remélem, hogy jó kategóriába írtam :D
2011. jún. 26. 21:03
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/74 anonim ***** válasza:
Alcsonyabb IQ-ról ebben az esetben nálad beszélnék! Ne haragudj, hogy valaki kijavít és csak jót akar, úgy látszik ez ma már nem menő! Írj úgy ahogy szeretnél. Alaptalanul pedig ne vádaskodj! Mellesleg nem 17 vagyok!
2011. jún. 26. 23:07
 32/74 anonim ***** válasza:
Nyuszicsibe! Majd pont veled fogok találkozni! Nah ne viccelj! :D
2011. jún. 26. 23:08
 33/74 A kérdező kommentje:
Na végre, már azt hittem sose veszed észre :D Az előbb megszakadt a net, így nem tudtam elküldeni azt a fantasztikus és meggyőző monológot, mellyel valszeg hathattam volna rád :\ Na de mindegy. És különben nem akartál jó, te jöttél ide eleve ellenszenvesen, majd azt mondtad, ok nélkül hogy utálsz, így ha valakinek, NEKED kéne bocsánatot kérned, Cukinyuszi :)
2011. jún. 26. 23:13
 34/74 A kérdező kommentje:
Annak pedig egyenesen örülök, hogy ha valaki, még ha csak látszólag is, kijavít :)
2011. jún. 26. 23:14
 35/74 A kérdező kommentje:
Úgy értem, valaki, aki még ha csak látszólag is többet tud valamiről :D fáratt vagyok
2011. jún. 26. 23:15
 36/74 anonim ***** válasza:

A semmiért nem fogok bocsánatot kérni! És nem azt írtam, hogy utállak hanem, hogy nem szeretlek! :D :D Nem mind1

És különben is mit személyeskedsz? Cukinyuszi? És, ha fiú vagyok? Jól benéznéd! :) :D

Ha fáradt vagy aludjál! Mondjuk az sem segítene a nem helyesen használok idegen szavakat gondodon! :P :*

2011. jún. 26. 23:17
 37/74 A kérdező kommentje:

Igazából nem érdekel, fiú vagy-e vagy lány, hanem csak az, hogy te kezted a személyeskedést ......Cukinyuszi, hidd el, imádok veszekedni, mert a veszekedés tulajdonképpen két személy intelligenciájának az összehasonlítása :D Mellesleg abból következtetek arra, hogy nőstény vagy, mert a beszéd stílusod és a gondolkodás módod teljesen más, mint az enyém, vagy akármelyik másik hímé :D

Különben, pontosan mire értetted azt, hogy nem tudom használni az idegen szavakat? -.-

2011. jún. 26. 23:19
 38/74 A kérdező kommentje:

egy idene szót mondj, melynek a jelentése SZERINTED más mint SZERINTEM. De ha akarod, leirhatod az összes ilyet

( :D )

2011. jún. 26. 23:21
 39/74 anonim ***** válasza:

Csacsifül ,csupán csak abból, hogy nem tudod leírni, nem akarok papagáj lenni, de ezek szerint nem érted!!! SzinoMima, KarEkter! Csak, hogy lássa az a pici szemed ki is emeltem a lényeget!

Egyet mondjuk jól kitaláltál, hogy nem pasi vagyok, de ez gondolom nem volt nehéz...:)

Szeretsz kötekedni azt látom, csak arra lennék kíváncsi, hogy ok, hogy nem tudod leírni, de kimondani se!!! :))

Mellesleg én jót szórakozom rajtad! :D :P

2011. jún. 26. 23:24
 40/74 anonim ***** válasza:
Drága! Ezek számodra idegenek! :D úgyis mondhatnám, hogy messze állsz tőlük, mint Makó Jeruzsálemtől!!!
2011. jún. 26. 23:26
1 2 3 4 5 6 7 8

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!