Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Esetleg romantikus szinomimáka...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esetleg romantikus szinomimákat tuddnátok mondani a, , vagina" szóra?

Figyelt kérdés
Romantikus, és irodalmilag szép szavak legyenek már :) Nekem nem jutott eszembe.....remélem, hogy jó kategóriába írtam :D
2011. jún. 26. 21:03
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/74 A kérdező kommentje:
:D tökéletesen ki tudom mondani, csupán gondjaim vannak a gépeléssel bal mutatóujj híján :| De nem is fontos, nem tartozik rád, azt hittem, hogy minősítesz azzal, hogy nem tudom a JELENTÉSÉT az idegen szavaknak. De ezek szerint, nagyon is szánalmas vagy, hogy ilyen félregéépeléseken fennakadsz....most visszatekintettem az egész GYIk History-t, és csakugyan, még mindig az a meggyőződésem, hogy te egy hisztis tiniribi lehetsz, hiszen ez, hogy ilyen mű.problémákkal foglalkozol, nagyom is kamaszkori videlkedésmód :-)
2011. jún. 26. 23:27
 42/74 anonim ***** válasza:

Tiniribi...hát kedves vagy nem baj ezzel csak magadat alacsonyítod..:)

Olyan érdekes, hogy pont ezeket gépeled félre, de nem baj, csak akkor ne vagizz, hogy könyvet írsz...:P

Mellesleg nem vagyok tini..., te beszélsz a 22év az komoly kor ám! :)

2011. jún. 26. 23:30
 43/74 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, Cukinyuszi :D....és hidd el, abban a 22 évemben olyan dolgokat láttam, annyi tapasztalatot szereztem, olyanokat éltem meg, akmiket senkinek se kívánok. Hihetetlen, de még neked sem. Nem vagy te annyira gonosz, hogy beleláthass a fejembe. Habár, ha tovább játszdo itt az eszedet, hidd el, hogy örülnék neki :D
2011. jún. 26. 23:36
 44/74 anonim ***** válasza:

:D :D :D

Szerintem, hogy ki mit látott meg, hogy ki mit élt meg ezt a kérdést hanyagoljuk nem mellesleg nem is idevaló, de te sem tudhatod, hogy a másikkal mi van meg hasonlók...:S :/

Írogasd csak a könyved...:) hátha másnak bejön! És nem karom magam fényezni, de szerintem építő jellegű kritikát is mondtam! De te tudod, végülis nem én írom, hanem te! (Mondjuk ez meg is látszik) :D

2011. jún. 26. 23:40
 45/74 A kérdező kommentje:
Ahogy olvastam ezt az utolsó kommentedet, azt hittem, végre hogy megjött az a nyilvánvalóan elvándorolt grammnyi kis eszed, azonban mikor mgeáltlam a zárójeledben a kedves kis megjegyzésemet, rájöttem, hogy te, Cukinyuszi teljesen reménytelen eset vagy. Tipkus tomboj lány, aki, mint azt már többször megemlítettem, túl sokat képzel magáról. Ne érts félre, szeretem a tomboj lányokat, főleg, ha még mellette nőiesen is öltözködnek, te ahogy te is mondtad az előbb, ne hozzunk fel nem ide hozó témákat. CSak csupán az az egyetlen zavaró tulajdonságot a szememben aranybogárkám, hogy neked van valamid, ami nekem nincs. Persze valami tárgyi dologra gondolok itt, mert ha a kettőnk eszét összehasonlítani bűncselekmény lenne az emberi faj ellen......hoppá, bűn lenne az emberei faj ellen! Beszélgessünk még!
2011. jún. 26. 23:45
 46/74 A kérdező kommentje:
És most várom, hogy mid van, ami nekem nincs? Mert biztos van olyanod, amivel én nem rendelkezem, és én erre vagyok kíváncsi! Hogy mi lehet az!
2011. jún. 26. 23:48
 47/74 anonim ***** válasza:

Milyen tárgyi dolgom van nekem ami neked nincs? Habár, ha engem kérdezel akkor szellemileg is több van itt nálam mint arra felétek!!! :D

Engem nem zavar, hogy vitatkozol velem, sorolhatnám, hogy miért nem de nem teszem, mert akkor alátámasztást nyerne a te kis elméleted, amit ismeretlenűl gyártottál rólam magányos perceidben, mig azt vártad, hogy válaszoljak...:P

Nem mondanám, hogy egy tipikus tombolj lány vagyok, de nem állsz messze az igazságtól...

Ja, és ha komolyabb problémád lenne velem akkor már réges régen nem válaszoltál volna. :)

2011. jún. 26. 23:52
 48/74 anonim ***** válasza:
Te zakkant vagy!!! :D :D
2011. jún. 26. 23:53
 49/74 anonim ***** válasza:
Amivel nem rendelkezel, ami nekem van, azt egyetlen egy szóba bele lehet foglalni. Ész!!!
2011. jún. 26. 23:55
 50/74 A kérdező kommentje:
Igazából semmi probélmám nem volt veled eredetileg, egészen addig, amíg be nem bizonyítottad magadról, hogy szimplán okosabbnak képzeled magadat, és észrevettem, hogy ezt AZÓTA, mióta megmondtam a koromat. Te egy tipikus olyan ember vagy, Cukornyuszi, akiknek hatására írtam meg ezt a könyvet. Mert te is csak egy ember vagy. ,,...és az embereke velejéig gonoszak, mint a sátán"
2011. jún. 26. 23:55
1 2 3 4 5 6 7 8

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!