Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esetleg romantikus szinomimákat tuddnátok mondani a, ,
vagina" szóra?
41/74 A kérdező kommentje:
:D tökéletesen ki tudom mondani, csupán gondjaim vannak a gépeléssel bal mutatóujj híján :| De nem is fontos, nem tartozik rád, azt hittem, hogy minősítesz azzal, hogy nem tudom a JELENTÉSÉT az idegen szavaknak. De ezek szerint, nagyon is szánalmas vagy, hogy ilyen félregéépeléseken fennakadsz....most visszatekintettem az egész GYIk History-t, és csakugyan, még mindig az a meggyőződésem, hogy te egy hisztis tiniribi lehetsz, hiszen ez, hogy ilyen mű.problémákkal foglalkozol, nagyom is kamaszkori videlkedésmód :-)
Tiniribi...hát kedves vagy nem baj ezzel csak magadat alacsonyítod..:)
Olyan érdekes, hogy pont ezeket gépeled félre, de nem baj, csak akkor ne vagizz, hogy könyvet írsz...:P
Mellesleg nem vagyok tini..., te beszélsz a 22év az komoly kor ám! :)
2011. jún. 26. 23:30
43/74 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, Cukinyuszi :D....és hidd el, abban a 22 évemben olyan dolgokat láttam, annyi tapasztalatot szereztem, olyanokat éltem meg, akmiket senkinek se kívánok. Hihetetlen, de még neked sem. Nem vagy te annyira gonosz, hogy beleláthass a fejembe. Habár, ha tovább játszdo itt az eszedet, hidd el, hogy örülnék neki :D
:D :D :D
Szerintem, hogy ki mit látott meg, hogy ki mit élt meg ezt a kérdést hanyagoljuk nem mellesleg nem is idevaló, de te sem tudhatod, hogy a másikkal mi van meg hasonlók...:S :/
Írogasd csak a könyved...:) hátha másnak bejön! És nem karom magam fényezni, de szerintem építő jellegű kritikát is mondtam! De te tudod, végülis nem én írom, hanem te! (Mondjuk ez meg is látszik) :D
2011. jún. 26. 23:40
45/74 A kérdező kommentje:
Ahogy olvastam ezt az utolsó kommentedet, azt hittem, végre hogy megjött az a nyilvánvalóan elvándorolt grammnyi kis eszed, azonban mikor mgeáltlam a zárójeledben a kedves kis megjegyzésemet, rájöttem, hogy te, Cukinyuszi teljesen reménytelen eset vagy. Tipkus tomboj lány, aki, mint azt már többször megemlítettem, túl sokat képzel magáról. Ne érts félre, szeretem a tomboj lányokat, főleg, ha még mellette nőiesen is öltözködnek, te ahogy te is mondtad az előbb, ne hozzunk fel nem ide hozó témákat. CSak csupán az az egyetlen zavaró tulajdonságot a szememben aranybogárkám, hogy neked van valamid, ami nekem nincs. Persze valami tárgyi dologra gondolok itt, mert ha a kettőnk eszét összehasonlítani bűncselekmény lenne az emberi faj ellen......hoppá, bűn lenne az emberei faj ellen! Beszélgessünk még!
46/74 A kérdező kommentje:
És most várom, hogy mid van, ami nekem nincs? Mert biztos van olyanod, amivel én nem rendelkezem, és én erre vagyok kíváncsi! Hogy mi lehet az!
Milyen tárgyi dolgom van nekem ami neked nincs? Habár, ha engem kérdezel akkor szellemileg is több van itt nálam mint arra felétek!!! :D
Engem nem zavar, hogy vitatkozol velem, sorolhatnám, hogy miért nem de nem teszem, mert akkor alátámasztást nyerne a te kis elméleted, amit ismeretlenűl gyártottál rólam magányos perceidben, mig azt vártad, hogy válaszoljak...:P
Nem mondanám, hogy egy tipikus tombolj lány vagyok, de nem állsz messze az igazságtól...
Ja, és ha komolyabb problémád lenne velem akkor már réges régen nem válaszoltál volna. :)
2011. jún. 26. 23:52
2011. jún. 26. 23:53
Amivel nem rendelkezel, ami nekem van, azt egyetlen egy szóba bele lehet foglalni. Ész!!!
2011. jún. 26. 23:55
50/74 A kérdező kommentje:
Igazából semmi probélmám nem volt veled eredetileg, egészen addig, amíg be nem bizonyítottad magadról, hogy szimplán okosabbnak képzeled magadat, és észrevettem, hogy ezt AZÓTA, mióta megmondtam a koromat. Te egy tipikus olyan ember vagy, Cukornyuszi, akiknek hatására írtam meg ezt a könyvet. Mert te is csak egy ember vagy. ,,...és az embereke velejéig gonoszak, mint a sátán"