Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex a kádban? Pózok, ciki sztorik stb.
Én próbáltam, nem túl kényelmes, persze ez a kád nagyságától függ. Mi csúszkáltunk, nehéz tartani magad a kád szélessége miatt, a kádszéle csúszik ... :/
2011. jún. 24. 19:26
2/11 anonim válasza:
Szia, próbáltam már, nem is egyszer, nagyon jó :) lány alul, fiú felül, de kis kádban nem valami kényelmes, de ott is meg lehet oldani, ha erős a fiú, és bírja magát tartani :)
2011. jún. 24. 19:26
nekünk nincs ennyi bajunk, hátulról a legjobb, de ülve is jó
2011. jún. 24. 19:42
Öh...anno amikor összejöttünk még nem mertem villany mellett levetkőzni előtte. Elmentünk fürdeni, lekapcsoltuk a villanyt, levetkőztünk és belemerültünk a habokba. És... lefejeltük egymást! Mondanom sem kell aznap nem lett ott semmi. Amúgy szűz voltam még, és eléggé féltem is, szóval nem bántam, hogy nem lett belőle semmi! Később persze kipróbáltuk. Én nem nagyon szeretem kádban, mert a víz olyan szárazzá tesz! :) Hátukról jó, mert akkor nem mindig érünk bele a vízbe. Jobban szeretem kocsiban csinálni! :) Izgisebb is! :)
2011. jún. 24. 19:54
ciki az volt mikor barátnőm mondta menjek be amikor fürdik és kérte nyomogassam le a fejét a víz alá mert azt élvezné. akkor derült ki, vízalatti fétise van.
2011. jún. 24. 21:28
Régebben nagyon élveztem a kádban a szexet a habos szivaccsal, de most már van barátnőm, úgyhogy vele csinálom :-D
2011. jún. 25. 00:53
kádban jó...lett volna, ha az exem nem nyitja meg a jéghideg zuhanyt, rá a melleimre. :S
azóta v.hogy nem vonz a dolog( és sztem kreténség volt tőle :( )
2011. jún. 28. 18:04
A válasz írója 91%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 06-24 21:28
Ez miért ciki? Ha ezt élvezi mi azzal a baj? Sok ember kipróbálja a víz alatti szexet, van aki szerint nagyon jó, és kihagyhatatlan élmény... én is kipróbálnám kíváncsiságból, de nem találtam még társat hozzá...19/F
2011. jún. 28. 18:04
Van egy pár póz :D
Felállsz neki dölsz a falnak háttal vagy a srácnak és úgy lehet szeretkezni, vagy kiszálltok a kádból leülsz a kád szélére terpesztesz pasid megfogja a lábaidat és úgy de vigyázz, hogy támaszd ki magad le ne csússz :D(Bnőm már esett hátra a kádba :D
Warezka 19/F
2011. jún. 28. 19:29
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:04
hát mert abban nem volt szex. ő a kádban volt, én a kád mellett és a víz alá nyomogattam a fejét mert azt mondta, az tetszik neki.
2011. jún. 28. 22:18
Kapcsolódó kérdések: