Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak pár centi hiányzik?
Köszönjük, hogy leírtad ezt.
A napokban ezen kívül már volt egy nagyon hasonló kérdés, és szerintem akik komplexusokkal járkálnak fel erre az oldalra, már épp eleget kaptak abban is.
Ezek szerint jó a ráérzésem, hogy valaki vagy olyan primitív, hogy így gondolkodik, ami ránknézve sértő, és azzal nem kell foglalkoznunk, vagy valamilyen módon kamu kérdésről van szó. A szándékos provokáció megmondom őszintén elkerülte a figyelmemet. Így a magyarázattal már teljes a kép -gondolom megérted, hogy kicsit erős volt a váltás a két nappal ezelötti stílus, és a csak 19 cm, valamint a lelkünket ápolgató kérdező stílusa között. :)
Mind a mellett nagyon remélem, hogy mások is visszanéztek a kérdéshez, akiket felháborított, esetleg letargiába taszított.
Elmondom nektek, hogy nálunk fiúknál hogy megy ez -szerintem nem csak nálam. 24 éves felnőtt ember léttemre, ha olyan kommenteket olvasok, hogy az enyém alig marad el, esetleg átlagos, vagy ha nem is átlagos, de vannak ilyen méretekkel pozitív tapasztalatok, akkor örülök, kezdem magam jól érezni. Hülyén jön ki amit írok, de ilyenkor büszke vagyok, hogy lehet, hogy 134,2 cm is megvan a péniszem. Aztán jön egy kicsi a fiú pénisze jellegű kérdés, vagy hozzászólás, és előveszem a mérőeszközt, hogy egyáltalán 14 cm megvan e -ami akkor nyílván nem lesz meg, mert szorongva, rossz lelkiállapotban nyílván nem teljes az erekció.
Összességében azért örülök, hogy szép kis beszélgetés kerekedett ebből a dologból, de azért, ha megkérhetünk, ha netán újra csalódnál a férfiakban, ne itt töltsd ki a dühödet! :D -épp elég sokkoló volt előzőnap a kanócp.csűs kérdés is. :)
üdv, 24/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!