Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak pár centi hiányzik?
Figyelt kérdés
Nektek is zavaró, ha a partnerednek éppen csak pár centivel kéne hosszabbnak lennie? Korábi kapcsolataidból tudod, hogy az nagyon jó, ha mélyen is elér, de az aktuális éppen nem. El lehet ezt felejteni?2011. jún. 21. 20:06
2/51 anonim válasza:
Én is pont ezen gondolkoztam, mivel a mostani páromnak 23 cm és ha esetleg továbbállok és találok egy pasit akinek pl csak 15 lesz akkor vajon hogy fogok hozzá viszonyulni mert ezzel a 23-assal iszonyatosan élvezem mintha pont nekem szabták volna. De én úgy gondolom hogy nem minden esetben ez a lényeg hogy mekkora, mert rengeteg féleképpen fel lehet dobni az aktust ;)
3/51 A kérdező kommentje:
Én is így vagyok vele. A régi pasimnak 22-ese volt és baromi jó volt, a mostaninak pedig csak egy 19-es és nem tudom, milyen lesz. Remélem, nem lesz kevés. Még nem voltunk úgy együtt.
2011. jún. 21. 20:16
4/51 anonim válasza:
jajj hagyjátok már ezeket a méreteket, hazudtak nektek :D
5/51 A kérdező kommentje:
Utolsó: saját mérés :)
2011. jún. 21. 20:18
6/51 anonim válasza:
Hogy nektek milyen óriási problémáitok vannak.
Ha tudja használni akkor mindegy az a pár cm különbség!
7/51 A kérdező kommentje:
Annyira azért mégsem mindegy.
2011. jún. 21. 20:20
8/51 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem, hogy nem szerelmi kapcsolatról lenne szó, de nagyon szimpi a srác.
2011. jún. 21. 20:21
9/51 anonim válasza:
„a mostani páromnak 23 cm és ha esetleg továbbállok és találok egy pasit akinek pl csak 15 lesz akkor vajon hogy fogok hozzá viszonyulni”
Jah neki „csak” 15 cm, a hüvelyed meg 10 cm. Nah, akkor most kicsi a 15cm vagy nem?????? idióta…
„a mostaninak pedig csak egy 19-es” „Még nem voltunk úgy együtt.”
Ha még nem voltatok együtt, akkor honnan tudod a méretét?
10/51 anonim válasza:
Te csajok szégyene! 19 centi hogy lenne már kicsi?! Szívből kívánom hogy egyszer szerelmes legyél egy 5-6 centivel megáldott srácba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!