Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha csak pár centi hiányzik?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csak pár centi hiányzik?

Figyelt kérdés
Nektek is zavaró, ha a partnerednek éppen csak pár centivel kéne hosszabbnak lennie? Korábi kapcsolataidból tudod, hogy az nagyon jó, ha mélyen is elér, de az aktuális éppen nem. El lehet ezt felejteni?
2011. jún. 21. 20:06
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
48%

Úgy látszik vannak itt olyan pasik akiknek savanyú a szőlő.

Indokold már meg nekem te drága hogyha 10 cm a hüvelyem és nem számít a méret akkor a 23 hogy megy be és hogy lehet hogy sokkal jobb a szex egy hosszabb pénisszel mint egy röviddel?

A hüvely az szex közbe nyúlik és változik belül...

Idióta az akinek kicsi a pö*cse és irigykedésből beszól annak akinek nagyobb illetve aki már találkozott nagyobbal...

2011. jún. 21. 20:54
 12/51 A kérdező kommentje:
Még nem találkoztam kisfarkú pasival, minegyik huszonos volt és az jó. Ezért félek a 20 alattitól.
2011. jún. 21. 21:01
 13/51 anonim ***** válasza:
Akkor neked szerencséd van :) Én már voltam egy 17 cmsel az volt nekem az első akkor vele is élveztem és aztán jött a 23 as és akkor jöttem rá mi az igazi élvezet.
2011. jún. 21. 21:05
 14/51 A kérdező kommentje:
Akkor inkább hanyagolom a gyereket. Annyira nem is tetszett, túl magas hozzám. Kösz a válaszokat!
2011. jún. 21. 21:13
 15/51 anonim ***** válasza:
Jajj félre ne érts, én nem lebeszélni akarlak mert sztem a 19el még nincs baj ettől még lehet hogy tud valami olyat amit más biztos nem :p legalább próbáld ki :D veszíteni nem vesztesz főleg ha úgy adod elő a dolgot hogy csak szexkapcsolatot akarsz mondjuk. aztán ha nem válik be hagyod...
2011. jún. 21. 21:16
 16/51 A kérdező kommentje:
Áá, de tudod, amikor beteszi a 22-őjét tövig, annál nincs jobb. Sajnos kétlem, hogy egy rövidebb hozná az érzést. Ez van :(
2011. jún. 21. 21:19
 17/51 anonim ***** válasza:

Lehet hogy az teljesen más érzést nyújt...

Mert lehet hogy nem oylan hosszú de ha máshogy áll mondjuk gondolok itt arra hogy a 17 cm az úgy égnek ált és teljesen más érzés volt a 23as meg lefelé görbülő de mégis merev és így teljesen ütötték egymást mindegyik pórba a hüvelyem másik falát izgatták. Pl a 17essel a misszionárius meg a lovagló sokkal jobb volt mint a 23assal de viszont vele meg sokkal jobb kutyába az a kedvencünk neki is meg nekem is.

2011. jún. 21. 21:22
 18/51 anonim ***** válasza:
100%

Ez már a második olyan kérdés a napokban, ami alapján mégegyszer azt ne merje valaki mondani általánosságban, hogy a lányoknak nem a méret számít.

Másrészt azt az észrevételemet egyre inkább megerősíti a stílusotok, hogy azok a lányok akik a nagy mréetre mennek, általában lenéző stílusban beszélnek a "kis farkúakkal", és olyan egyszerű a gondolkodásuk, hogy pl az alapján döntenek arról, hogy a "csak 19" cm jó e, hogy mit ír valaki anonimen a gyakorin.

Ehhez csak gratulálni tudok...

24/f -és mielött megkérdezitek, tényleg kicsi a p.csöm, mindössze 14 cm...

2011. jún. 21. 22:27
 19/51 anonim ***** válasza:
ugyanúgy lehet élvezni egy kisebb méretekkel rendelkező pasival csak más pózokban..megvannak erre direkt az olyan pózok h nagyobbnak érezd mint amekkora..keress rá neten,sok okosságot lehet olvasni a rengeteg hülyeség mellett:)
2011. jún. 21. 22:27
 20/51 anonim ***** válasza:
fake az egész
2011. jún. 21. 22:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!