Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak pár centi hiányzik?
Lenne még pár kérdésem hozzád kérdező! Nálad úgy kezdődik egy ismerkedés, hogy megkérdezed a kiszemeltet, hogy mekkora szerszámmal rendelkezik? És ha 20 alattit mond pattintod? Vagy mégis, hogy magyarázod ezt a "nem szeret bele" kijelentést? Mert ha igazam van akkor igencsak érzelmileg sivár, sekélyes életed lehet! Voltál már szerelmes?
2011. jún. 22. 01:23
hmm ^^ feldugnék neked egy sodrófát aztán élvezzed ;)
2011. jún. 22. 01:55
33/51 A kérdező kommentje:
Szia, utolsó előtti! Nem hiszem, hogy sivár lenne az érzelmi életem, de nem is leszek vakon szerelmes, csak mert az akarok lenni. Az összhanghoz a külső adotttságok is hozzátartoznak. És ha minden stimmel, kibontakozhat a szerelem. De csak azért nem fogok szerelmet hazudni magamnak, hogy legyen valakim.
Nem is azt mondtam, hogy hazudj szerelmet magadnak. Csak azt, hogy abszurd, hogy farokméret alapján válassz párt.
2011. jún. 22. 10:03
35/51 A kérdező kommentje:
Természetesen nem az alapján választok, de azért van egy minimum, ami alatt nem jó, főleg, hogyha tudod, mi az az igazi kéj.
Oké! De akkor magyarázd meg nekem, mit csinálnál, ha megtalálnád az a pasit aki a lelki társad, full szerelmes vagy belé, és mikor az ágyra kerül a sor akkor kiderül, hogy "csak"15 cm? Egyből elmúlik a szerelem és dobod?
2011. jún. 22. 10:18
Agika, en is ugyanezt kerdeztem korabban, de ertekelheto valaszt nemigen kaptam ra!
Ezert irtam le az en tortenetemet a nalam idosebb novel, aki szerelmes lett belem, mert az korulbelul errol szol... utolag fogalmam sincs, mit kellett volna tennem, baromira nem tudtam kezelni a helyzetet! Ha osszejottem volna vele, akkor ez tortent volna vegul? Kiderul, hogy nem olyan nagy a meretem es egybol kiabrandul belolem?
Ja, es a kerdezonek irom, hogy meg azelott szerelmes lett belem, hogy barmilyen testi erintkezes lett volna, vagy tudta volna, hogy nekem mekkora az a bizonyos testreszem (bar szerintem a vegen mar sejthette, hogy a meretem miatt vagyok felenk es tavolsagtarto), szoval vigyazz, mert elofordulhat, hogy ugy szeretsz bele valakibe, hogy nem tudod, milyenek az adottsagai!
2011. jún. 22. 10:52
Provident... Ha csak egy kicsi hiányzik.
2011. jún. 22. 11:28
Provident! Ha csak egy kicsi hiányzik. :)
2011. jún. 22. 11:32
11:28 ne csináld má! nekemis ez jutott az eszembe.. lelőtted a poénomat xD
2011. jún. 22. 11:33
Kapcsolódó kérdések: