Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak pár centi hiányzik?
Hát emberek én lány vagyok, és nekem valóban nem a méret számít. Bár az is igaz, hogy nekem még fontosak az olyan dolgok mint a szerelem például. Ezért nem farok méret alapján választok párt. Ha meg már tök szerelmes vagyok akkor teljesen mindegy, hogy 13 vagy 23 cm. Ha szeretem akkor mindegyik mérettel fantasztikus.
Lehet, hogy túl maradi vagyok?
De itt egy cikk arról, hogy mi is az átlag!
hali, nekem 4 éves kapcsolatom egy 14 cm-es sráccal volt, viszont most találkoztam egy 18 cm-essel és sose hittem volna hogy én azt fogom mondani(nem vagyok ez a típus) de tényleg sokkal de sokkal másabb/jobb volt... ugyanakkor lehet előző barátomnak a technikája se a legjobb volt(hiába próbáltam rávezetni mi lenne a jó...) szal végkövetkeztetés: számít a méret, de mégjobban számít hogy hogy használják és hogy szeresd az illetőt...
20/L voltam
Ha csak egy kicsi hiányzik....Hívja a Providentet!
Jutányos áron biztosítunk egy kedves és nagy farkú szeretőt a feleségének/barátnőjének.
Szerintetek sok lany gondolkodik igy a valosagban (mar ugy ertem, hogy nem az internetes forumokon, hanem azok kozul a lanyok kozul, akik az utcan maszkalnak), hogy 19-20 cm feletti peniszrol almodozik es az annal kisebb mar problemas?
Ha igen, ezek a lanyok mit tesznek, vagy hogy reagalnak, ha egyszer veletlenul beleszeretnek egy sracba es kiderul, hogy csak mondjuk 13-14-15 cm-es a fiu penisze? Csalodnak es egybol kiabrandulnak belole?
Valaszolnatok ezekre a kerdesekre is?
Csak azert kerdezem, mert nemregiben belemszeretett egy nalam kicsit idosebb noi munkatarsam, aki hat, hogy is mondjam?!... szexualisan eleg tulfutott volt, nagyon eros szexualis kisugarzasa volt es biztos vagyok benne, hogy kedvelte a nagy meretet (mar csak azert is gondolom ezt, mert neger pasijai voltak)!
Persze en nem jottem vele ossze, elutasitottam es elkerultem, mert azt gondoltam, hogy nem lennek neki eleg, ugyhogy inkabb ott is hagytam a munkahelyet, mert mar o is csak szenvedett meg en is!
De ezek szerint akkor jo dontes volt, hogy nem jottem vele ossze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!