Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ha valakivel kezdetben csak szexen alapult a kapcsolatotok, attól még beleszeretettek?
Hát nem tudom megéri e. amint megtudtam ma, hogy megy ki megint és teljesen befordultam. egyből írtam neki emailt, hogy tényleg megy ki? nem válaszolt. nem sem lepődök, de ha válaszol és tényleg megy ki, akkor megmondom neki. de ha nem megy ki, akkor is :) erős leszek!
Nem szabad megenyhülnöd irányában!!! majd erősítelek. bírd ki h nem írsz rá, kíváncsi vagyok mennyi ideig bírja ki nélküled... reméljük nem sokáig:)
én fejér megyei vagyok, de pesten tanulok.. Te?
Nem írtam rá,nem is fogok.Majd ő jelentkezik ha akar valamit.De valami baja van vagy más valami mert ilyet nem szokott hogy nem ír rám vagy nem keres.Furcsa:(
Szerintem pedig ird meg neki,az előző email-el kellett volna irnod,akármi is lesz,kimegy vagy marad.De ha erre válaszol akkor tényleg próbáld meg neki elmondani,nem vesztesz ezen már semmit.HA azt mondja nem akkor is elmegy és az idő alatt elfelejted.
Én Bács Kiskun megyei vagyok...
Hát ha Bácskiskun megyei vagy, nem sok esély lesz h élőben támogassuk egymást. Jelentkezett azóta, h írtál ide?
nekem végül nem válaszolt. nagyon felidegesítettem magam és töröltem mindenhonnan,fb-ról, az sms-eit,a telszámát, az emailtjeit. mindent:)
azóta nem is érdekel...
persze hozzátartozik, hogy akivel anno találkoztam és kiderült h van bnője, na vele találkoztam még párszor. rossz vagyok, de ő is, mert próbál elcsábítani. jól esik...
Akkor mondd el neki! csak egyzserűen, hogy szeretlek és kész! talán felfogja:)
én vigyázok nagyon, amúgy a srác egy hete volt a bnőjével, amikor velem megismerkedett:) meg azóta mondta, h nem szerelemes, meg semmi. Persze bármit mondhat. de már nagy baj van, ha egy 3 hetes kapcsolatból kacsingat kifelé. és ez tuti, h három hét, mert ki van írva méf facebook-on a csajnak is:)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!