Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy ha valakivel kezdetben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ha valakivel kezdetben csak szexen alapult a kapcsolatotok, attól még beleszeretettek?

Figyelt kérdés
Már vagy fél éve tart ez a "kapcsolatom". Ő sokat dolgozik,én egyetemre járok. Ha találkozunk akkor szinte mindig csak a szexről szól. Hihetetlen jó vele és ő is nagyon kíván engem. de amúgy ritkán keres... de múltkor mintha másképp csókolt volna és pl a hátamat puszilta meg, amit ezelőtt sose tett. ( mindig csak a szájra,mellre,puncira korlátozódtak az érintései...)
2011. jún. 21. 12:04
1 2 3 4 5 6
 51/57 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom megéri e. amint megtudtam ma, hogy megy ki megint és teljesen befordultam. egyből írtam neki emailt, hogy tényleg megy ki? nem válaszolt. nem sem lepődök, de ha válaszol és tényleg megy ki, akkor megmondom neki. de ha nem megy ki, akkor is :) erős leszek!

Nem szabad megenyhülnöd irányában!!! majd erősítelek. bírd ki h nem írsz rá, kíváncsi vagyok mennyi ideig bírja ki nélküled... reméljük nem sokáig:)

én fejér megyei vagyok, de pesten tanulok.. Te?

2011. júl. 21. 22:19
 52/57 anonim ***** válasza:

Nem írtam rá,nem is fogok.Majd ő jelentkezik ha akar valamit.De valami baja van vagy más valami mert ilyet nem szokott hogy nem ír rám vagy nem keres.Furcsa:(

Szerintem pedig ird meg neki,az előző email-el kellett volna irnod,akármi is lesz,kimegy vagy marad.De ha erre válaszol akkor tényleg próbáld meg neki elmondani,nem vesztesz ezen már semmit.HA azt mondja nem akkor is elmegy és az idő alatt elfelejted.

Én Bács Kiskun megyei vagyok...

2011. júl. 22. 09:41
 53/57 A kérdező kommentje:

Hát ha Bácskiskun megyei vagy, nem sok esély lesz h élőben támogassuk egymást. Jelentkezett azóta, h írtál ide?

nekem végül nem válaszolt. nagyon felidegesítettem magam és töröltem mindenhonnan,fb-ról, az sms-eit,a telszámát, az emailtjeit. mindent:)

azóta nem is érdekel...

persze hozzátartozik, hogy akivel anno találkoztam és kiderült h van bnője, na vele találkoztam még párszor. rossz vagyok, de ő is, mert próbál elcsábítani. jól esik...

2011. júl. 27. 12:17
 54/57 anonim ***** válasza:
Felkerestem,találkoztunk,szexeltünk és leléptem volna,meglepődött hogy ilyen gyors vagyok,utána elmeséltem mit hallottam és az a csaj akiről beszéltek a lányok az én voltam.Nem tudom mennyire igaz de nem is érdekel.Most elvagyok a munkámba temetkezve.Elég gáz hogy nem irt neked vissza és nem is keresett,nem szép dolog,de talán hagyd a fenébe ha felkeres akkor meg elmondod neki mit érzel és döntsön.Ha meg elvagytok azzal a fiúval,lehet flörtölgetni,legalább elfelejted.De csak óvatosan nehogy itt is csalódj meg csete-patéj legyen a másik nő részéről.Sajnos nem tudunk találkozni,elég messze vagyunk.
2011. júl. 27. 18:12
 55/57 anonim ***** válasza:
MA estétől megint minden a régi vagyis remélem.Újra jóban vagyunk,már programokat szervezett nekem.Nem értem én őt.De magamat sem.Lüke vagyok és azt hiszem szeretem.
2011. júl. 27. 22:14
 56/57 A kérdező kommentje:

Akkor mondd el neki! csak egyzserűen, hogy szeretlek és kész! talán felfogja:)

én vigyázok nagyon, amúgy a srác egy hete volt a bnőjével, amikor velem megismerkedett:) meg azóta mondta, h nem szerelemes, meg semmi. Persze bármit mondhat. de már nagy baj van, ha egy 3 hetes kapcsolatból kacsingat kifelé. és ez tuti, h három hét, mert ki van írva méf facebook-on a csajnak is:)

2011. júl. 27. 22:43
 57/57 anonim ***** válasza:
Hát ha ilyen friss a kapcsolat akkor érdekes hogy így viselkedik,de azt se felejtsd el hogyha összejöttök akkor veled is megteheti mindezt.Sztem addig ne tégy semmi konkrétat amíg a nővel van.Vigyázni kell az ilyen csábítókkal.És másikkal mi a helyzet?Velem nem sok,elmentünk buliba utána nem történt semmi,ki voltam akadva hogy nem akart velem lefeküdni,most ezt játssza de kicsit azért bosszantó!
2011. aug. 3. 19:40
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!