Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ha valakivel kezdetben csak szexen alapult a kapcsolatotok, attól még beleszeretettek?
Aha, valahogy sejtettem, hogy ugyanabban a cipőben járunk. én 22, ő 36...:)
mi is csak néha chaten, de valamikor még ott sem. ha találkozunk akkor szex, néha beszélgetünk pár szót. nagyvonalakban tudja mi van velem, én is hogy vele mi van...és ennyi.
nem merem neki elmondani, mert félek, hogy annyit reagálna, h ok és akkor vége lenne. nem tudom érdemes e vele maradni, de a jó szexről nem tudok lemondani. bár nincs nagy tapasztalatom, de az előző 2 barátom sose adott ilyen élményeket, mint ez a pasi.
talán célravezető lenne várni egy két hónapot és ha nem alakul semmi benne, akkor megmondom mit érzek és kész...
Hát kb 4-5 hónapja tart. Egy helyre járunk dolgozni. Na már most én csak ritkán járok be, mert csak szakmai gyak...de úgy kb 7-8szor találkoztunk. Csókolgatni,simogatni szokott...de csak annyi amennyi az előjátékhoz kell...Általában amikor elválunk ad egy szájra puszit, egy laza kis csókot. Általában ha találkozunk egy pici beszélgetünk, de valamikor egyből egymásnak esünk...változó. De kb 1, max 2 órát töltünk együtt...
Szóval nem tudom...
a Te példádból okulva lehet h nekem is színt kellene vallanom, de én ahhoz nyuszi vagyok. Félek attól, h majd elutasít és kiröhög. nem akarok csalódni. én tlzottan szeretek vele lenni. és bízom benn, hogy idővel talán neki is megjönnek az érzések...én nem tudom elhinni, hogy a férfiak képesek hosszútávon érzelem nélkül szexelni...
És ahogy írtad, ti kötődtök is egymáshoz valamilyen szinten.Sztem próbálj uatlni rá, h neked ez már több. Nem lehet hogy csak nem akar lekötni téged? ( mert h ő idősebb és ezért nem meri elmondani, h akár több is lehetne?)
Hát ha hétvégén megpróbálkozol vele, akkor szorítok nagyon!!! Nem tudom hogy hogyan add elő, de sztem minél egyértelműbb annál jobb...mondd ki kerek perec,hogy Te többet akarsz, többet érzel...
Hát az elején vicces volt, mert elég béna módszerrel, de megszerezte a számom, bejelöltem fb-n és utána elkezdtünk smsezni, meg chatelni. Az smseiből egyértelműen lejött, hogy tetszem neki...aztán első talin csak csókolóztunk, utána egy vagy két hétig minden nap beszéltünk, felhívott. Aztán lefeküdtem vele. Aztán még utána is beszéltünk,de akkor derült ki hogy volt bnője. Utána már nem kerestem, rohadt szarul esett, főleg hogy a a sok telefon, hogy megsimogatta az arcom, vezetés közben is fogta a kezem... ezek nekem arra utaltak többet akar. aztán szakított a csajával, azóta meg csak ez van. néha chaten, nagyon néha telefonon beszélünk... ha szex, akkor csak szex és ennyi...
Jah, és igen... szex közben nagyon is figyel rám. elsődlegesen csak arra hajt, hogy nekem jó legyen. nehéz eset vagyok, de ő olyan orgazmusokat tud nekem okozni....magamon is meglepődöm.
amúgy ő is elvált, gyereke nincs...
Hát kb akkor szakíthattak, amikor én bekerültem a képbe. Már akkor rossz volt a viszonyuk...
De ha elmosolyodott az csak jó! Sztem ne félj,ha már három éve "együtt" vagytok úgymond, akkor biztos kötődik hozzád és talán szeret is, csak mivel sokat csalódott, nem mer lépni megint!
Mi sose járunk kézenfogva meg semmi, szóval asszem az én helyzetem rosszabb....de ez van:)
Hétvégére sok sikert, majd írj azért hogy sikerült! Lehet ezáltal majd én is megmerem tenni!!!
Hát nem tudom, hogy csak azért nem közeledik, mert csalódott. de mind1 is, én elmondom majd neki mit érzek, aztán döntsön mit akar.
Neked sok sikert és igen, mindenképp majd beszéljünk itt, mert kíváncsi vagyok, hogy ment Neked...
én majd szerdán fogok vele beszélni...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!