Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ha valakivel kezdetben csak szexen alapult a
kapcsolatotok, attól még beleszeretettek?
Nem találkoztunk azóta,mert lebetegedtem és nem mentem el 7végén arra a rendezvényre.De beszéltünk telefonon,meg chaten!Meg van egy kis munkahelyi gondom uh őt most jegelem ha ezek rendbe jönnek akkor beadagolom neki!Veled történt valami azóta?És te hogy döntöttél?Mikor beszélsz vele,holnap??
2011. jún. 30. 09:42
32/57 A kérdező kommentje:
Hát én ma fogok vele beszélni. nem tudom mi van velünk. mostanában többször beszéltünk telefonon és egy pár smst is váltottunk. hát ma találkozunk, aztán kiderül... ahogy viselkedik velem,attól függően fogok vele beszélni. ha csak azt látom, mint eddig akkor semmit se fogok neki mondani,ha viszont csak egy picit is másképp viselkedik, akkor talán... erőt kellene vennem magamon... Majd kiderül. Este írok,hogy sikerült a talink.
33/57 A kérdező kommentje:
Na,találkoztunk. nem volt semmi extra. nem beszéltem meg vele...nyuszi vagyok. de asszem a viselkedéséből egyből rájöttem. persze ma a szokásosnál sokkal többet beszéltünk, de utána megint egymáséi lettün és ennyi. nem hiszem h ennél többet szeretne. majd 3án beszélek vele,majd vmi nyilvános helyen találkozok vele, hogy ne tudjak elgyengülni... hát ennyi.
remélem te több sikerrel jársz... !!!
Hát én most egy hétig nem találkozom vele.De majd remélem addigra jobban leszek és elmondom vagy nem?!Nem tudom,nem akarok erőlködni.Igazából nincs kedvem másokkal ismerkedni ha szint vallok és "elhagy".Itt a nyár.Valakivel össze kell bújnom:)!Fogalmam sincs,teljesen össze vagyok zavarodva.De remélem még tartjuk a kapcsolatot!Te is jól gondold át!Milyen egy szemetek ezek a pasik,nem lehet tőlük szabadulni!
2011. jún. 30. 21:29
35/57 A kérdező kommentje:
Szerintem mindenképp mondd el! Én már ma megbántam, hogy nem mertem vele beszélni.Sőt én pontot teszek az ügy végére. 3án találkozok vele,megmondom mi van. És tudom, hogy ő abszolút nem érez így, de ahogy Te is mondtad itt a nyár. nem fogom az időmet és az érzéseimet egy olyan pasira pazarolni, aki nem érdemel meg, vagy akinek csak szexre kellek... Neked sztem menni fog, mármint biztos ő is érez vmit,már régóta együtt vagytok!!! Úgyhogy csak bátran! Majd jelentkezz,3án én is jelentkezem!
Na mi volt??Lesz időd mesélj!!Én itthon fekszem betegen,kimerültség!
2011. júl. 4. 11:05
37/57 A kérdező kommentje:
Hát találkoztam vele. nem kellett semmit se kérdeznem. kérdések és válaszok nélkül is könnyen rájöttem mi vagyok én számára... közömbös volt és semmitmondó. nem érdekelte hogy találkoztunk, egy haver semmi több. még talán annyi sem. ezután a találkozó után írtam neki egy kedves smst, nem válaszolt. azóta lezártam ezt az ügyet magamban. nem keresem többé és tudom ő se fog. talán szerencsémre mondható hogy nem szerettem bele teljesen. rosszul esett ez az egész dolog nagyon, ezért nem is jelentkeztem eddig. meg kellett emésztenem:) de amúgy csak annyi az egész dologban a rossz, hogy ahova én járok gyakra, ő odajár dolgozni...szóval fogunk mi még találkozni,de remélem nem túl sűrűn...
veled miújság?
JAjj de sajnállak,hogy érzed magad?Sms-ben elárultad neki hogy mit érzel?Ne félj fog ő még keresni,velem is volt már ilyen helyzet!Én nem mondtam el neki,de annyi jelet küldtem felé 2 napban hogyha ezt nem vette akkor jó nagy lüke:) vagy már megszokta már tőlem,de annyira aranyos volt,nagyon sokat nevetgéltünk,mesélt régi dolgokat,és sokat énekeltünk,fürödgéltünk,együtt na meg persze éjjel nappal szexeltünk szokás szerint.!Várok még következő taliig ha akkor se mond vagy lép(amit kétlek)akkor elmondom.Szerinted hogy kellene elmondanom hogy azért ne hasson ilyen kislányos szerelmi vallomásnak?
2011. júl. 10. 19:54
39/57 A kérdező kommentje:
Hát jópár napig eléggé szarul esett, de tegnap elrángattak egy spontán sörözgetésre, ami duvra bulizsába fajult. és találkoztam egy sráccal, aki rendkivül helyes, pont az esetem és én is tetszettem neki, szóval azért hamar kárpótolt az élet. persze ezzel a sráccal semmi se történt, de elhívott randizni és miért ne mennék el vele.
Hát nem is tudom hogyan mondhatnád el neki. ez attól is üfgg ő milyen természet. de mivel megviselte az élet, na meg mág ugye nem kis huszonéves mint mi, sztem ezért a lehető legegyszerűbb és legtisztább módon. mondjuk megvársz egy nyugis pillanatot és megmondod, hogy már hónapok óta biztos vagy abban, hogy neked ez több, mint egy kaland,és hogy szereted.(gyerekestül, a korával együtt)!!!
én legalábbis valahogy így tenném.
Majd jelentkezz!
ja és persze tudom, hogy még fog nálam jelentkezni a pasi, de nem érdekel majd...Ja és amúgy még az a durva, hogy képzeld a tegnapi srác(Imi) ő ismeri a pasim...:S
Jajj de jó neked hogy van aki kirángat ebből a helyzetből,nekem is lehetett volna alkalmam de nem sikerült,mostmár teljesen érzem hogy őt tiszta szerelemből szeretem őszintén ennyi ideje.Ha nem sikerül akkor megmarad kedvesen a szívemben,és csendben távozom.Valahogy énis igy gondoltam hogy elmondom neki,nem akarom letámadni!Örülök nagyon hogy sikered van és kilábalsz belőle!Remélem sikerül,nem is sikerülni fog!Remélem beszélünk még,én szivesen meghallgatom az új fejleményeket!
2011. júl. 10. 22:16