Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ha valakivel kezdetben csak szexen alapult a kapcsolatotok, attól még beleszeretettek?
Figyelt kérdés
Már vagy fél éve tart ez a "kapcsolatom". Ő sokat dolgozik,én egyetemre járok. Ha találkozunk akkor szinte mindig csak a szexről szól. Hihetetlen jó vele és ő is nagyon kíván engem. de amúgy ritkán keres... de múltkor mintha másképp csókolt volna és pl a hátamat puszilta meg, amit ezelőtt sose tett. ( mindig csak a szájra,mellre,puncira korlátozódtak az érintései...)2011. jún. 21. 12:04
1/57 anonim válasza:
Bár én még nem voltam ilyen helyzetbe, de szerintem simán egymásba szerethettek, ha kezdetben csak a szexről szólt a kapcsolatotok, akkor is. Te érzel valami "olyat" iránta?
L/18
2/57 A kérdező kommentje:
Igen, már néha motoszkál bennem egy érzés, de próbálom visszafogni magam...nem akarok beleszeretni, ha ő sem úgy áll hozzám...
2011. jún. 21. 12:08
3/57 anonim válasza:
Figyelj arra, hogy nehogy "bebeszéld" magadnak a dolgokat, hogy azt addig nem ette, de most... stb. Bár, persze lehetséges. :) Próbálj valami közös programot szervezni, ha szívesen elmenne veled, és csinál még oylan dolgokat, amit egyébként nem szokott, felvállal (ha eddig nem ette), akkor biztosan valamit akar, vagy beszéld meg vele ezt a dolgot.Sok sikert ^^
L/18
4/57 anonim válasza:
Engem elvitt vacsizni meg másik városba "romantikázni" és még sem érez irántam semmit csak kedvel.Úgyhogy sztem nem szeret.1,5 év alatt nem mondta volna el szted hogy na van valami érzelem?
5/57 A kérdező kommentje:
12:11-nek köszönöm, majd meglátom.
12:12-nek: még csak fél éve tart, sőt még annyi sem, mert kb 4 hónapja.. ebből kb ha 7szer találkoztunk. ő elfoglalt és én is...
2011. jún. 21. 12:14
6/57 anonim válasza:
Hát sztem egymásba tudtok szeretni.Nekem nővéremnek volt ilyen szexkapcsolata 1 év után el kezdtek járni,ma már 3 éve vannak együtt.:) Lehet,h neked is összejön.
7/57 A kérdező kommentje:
Hát remélem, jó lenne...majd kiderül. az érzéseimről meg azt hiszem nem érdemes vele beszélni még...
2011. jún. 21. 12:47
8/57 anonim válasza:
12:12 vagyok!Bocsi félre néztem,én is szeretem pedig énse mondhatom el neki.Az enyém is elfoglalt,pár napot van csak itthon egy héten.Én mindig rá érek neki,de ő már nem.Nehéz ez,de már kezdek rájönni hogy nem fog ez sokáig menni.Az sem működik hogy elfojtom magamban az érzéseket egyszer úgyis kitörik belőlem.És igaza van az egyik válaszolónak nem szabad bele látni dolgokat,én akkor jöttem rá h kezdek valamit érezni,amikor már észre vettem magamban hogy szex után agyaltam hogy most ezt miért mondta hogy imád velem lenni,vagy most miért mondta hogy aludjak vele,vagy miért vitt el egy hétvégére pihenni.És 1 éve tart,és semmi.Pedig jó lenne mert álmaim férfija.
9/57 A kérdező kommentje:
12:12 és Te meddig vagy ezt hajlandó tűrni? mármint nekem már most fáj, hogy nem keres, vagy csak akkor találkozunk, ha szexelni akar... és tudom, hogy nem szabad beleképzleni dolgokat, de nehéz... és ha végleg beleszeretek, akkor se mondjam el neki? nem lehet hogy ez változtat a dolgon. illetve te és a "párod" hány évesek vagytok? mert nálam asszem ez is lehet egyfajta probléma...
2011. jún. 21. 13:02
10/57 anonim válasza:
Nem sokáig,elhiheted.Már azon agyalok hogyan adjam neki elő hogy van valami érzelem felőlem.Nálunk sok a korkülönbség,én 23 vagyok ő meg 37éves,sokszor volt hogy ő azt mondta hogy nem tudja ezt csinálni,lelépett nem keresett és utána megint jó volt és ezt eljátszottuk 3szor.Engem se keres csak akkor ha szex van,van amikor beszélünk chaten,de ennyi.NEm hinném h változtatna,max annyi hogy azt mondja hogy akkor ne folytassátok vagy elfogadod igy a szexet hogy te szereted.Féltékeny is vagyok nagyon.De nagyon meg kell gondolni hogy szint vallasz vagy nem.Talán neked annyiból jobb lenne hogy az elején vagy és még nem estél bele annyira.Én helyedben most tenném ezt mert később sokkal rosszabb lesz kiábrándulni,elfelejteni őt.Nagyjából ennyi,de nyugodtan kérdezz.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!