Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ha valakivel kezdetben csak szexen alapult a
kapcsolatotok, attól még beleszeretettek?
41/57 A kérdező kommentje:
Na ennyit a nagy hősszerelmes bájgúnárról:) na mi derült ki róla? hát naná, h van barátnője:) túl szép is lett volna...
Na és Te hogy állsz?
én visszatérve amúgy a "régi" pasihoz, arra gondoltam emailben írom meg neki. mármint nem azt h érzek iránta valamit, hanem hogy tisztázzuk le mégis mi ez az egész... szted megéri, vagy ne is foglalkozzak vele? ( ma pl fent volt chaten, de nem írtam rá... persze ő sem írt én rám...)
szted?
Az nem jó:(Én úgy állok hogy sehogy irtam neki smst de b@szott se válaszolni,chaten bezzeg fent van,amugy is a hetem elég romhalmaz.Most haragszom rá.Nem tudom miért de haragszom.Email-es dologhoz nem tudom jó ötlet e.HA irsz neki akkor rájön hogy még mindig érdekled és ugrani fog a levélre,és bepróbálkozik a szexel.De én lehet leirnám neki figyelj én érzek valamit ha te is szívesen megpróbálnám veled komolyabban ha meg nem akkor maradjunk köszönő viszonyba és maradjunk meg szép emléknek.VAgy valami ilyesmit,a p!csába már hogy mindig itt reszketünk hogy irjunk e,mondjuk e,amikor ő bármikor képes írni hogy kufirc legyen.Akkor én vagy te miért ne tehetnénk meg hogy megmondjuk mi van?Teszik tetszik nem nem.Igyis úgyis szenvedni fogunk miattuk.Nem?Ird le körvonalakba hogy mit szeretnél neki irni!
2011. júl. 13. 21:04
43/57 A kérdező kommentje:
Hát igen, most már nagyon össze kéne szedni magunkat! egyrészt mert nem tehetik ezt velünk, másrészt meg eléggé nagyok vagyunk h eldöntsük akarjuk e őket vagy sem...
Valami olyasmire gondoltam: szeretem tisztán látni a dolgokat, úgyh szeretném ha végre tisztáznánk mi is ez. kérlek tisztelj meg annyival, hogy leírod mi számodra ez a kapcsolat, mit is akarsz tulajdonképpen. Köszönöm...
Vmi ilyesmire gondoltam... vagy ez nagyon béna?
Sztem jó,legyen benne határozottság de a végére nem írnám oda hogy köszönöm.DE ahogy gondolod,én elküldeném neki.Ebben sejtelmesen közlöd vele hogy te többet látsz bele,de mégis kérdés elé állítod.És remélem valami pozitív válasz fog rá érkezni!Nem úgy mint nekem hogy egy sms-re se tud válaszolni!Sok sikert,és írj feltétlen,én szurkolok neked.
2011. júl. 14. 10:00
Kivagyok!!!Tegnap beültünk barátnőmmel egy italra és mellettem levő asztalnál a szexlovagomról beszélt a csaj,és kiderült foszlányokból amit hallottam hogy a csaj bele van esve a lovagomba,meg a csaj még felhozott még egy csajt akivel állítólag lelki társak...a fenébe.Így eldöntöttem nem állok be a sorba,nem gyötrődöm,nem is fogom elmondani neki mit érzek és megszakítok vele minden kapcsolatot.
2011. júl. 16. 08:18
46/57 A kérdező kommentje:
Basszus! magyarul nem csak Te vagy neki. ohhh, hogy az összes ilyen férfi menne el a...
Ne búsulj! Menj el bulizni, hívj fel pár régi barátot és hajrá! Érezd magad vonzónak és akkor nem fog annyira fájni.Ne foglalkozz vele!
De amúgy biztos vagy benne, hogy a Te lovagodról beszélt a csaj?
amúgy én meg nem írtam neki, majd ha jelentkezik. ha meg nem jelentkezik, akkor nem bánom.
Majd írj, hogy vagy!!!
Igen más nőkkel is elvan,csak nem szexel velük,utána nyomoztam.De tény hogy van más nő is akivel jóban van.És tuti róla volt szó.Inkább a sportba vezetem le a feszültségem.Jön még ő kopogtatni de elhajtom ha sikerül,vagy lehet hogy evvel az ürüggyel elmondom neki valahogy így:Figyelj múltkor hallottam több vasat is tartasz a tűzbe ez nekem nem jó így azt hiszem kezdek beléd bonyolódni úgyhogy itt valaminek változni kell és megmondom.Vagy ne??!Téged nem is keresett azóta?Azt hittem el küldted már az üzit.De ha nem jelentkezik sztem küld el,innen már nincs veszteni valód.
2011. júl. 16. 19:59
48/57 A kérdező kommentje:
Igen, sztem ez így jó....de akkor tényleg mondd meg ezt így neki!
nem én még nem írtam neki,nem tudom érdemes e. de adok még két napot, ha nem jelentkezik, akkor elküldöm!
Majd írj, h keres e vagy sem...!!!
49/57 A kérdező kommentje:
Én még mindig nem beszéltem vele, nem is keresett. de most picit mesélek bővebben róla. szóval ez a pasi katona.és most tudtam meg, hogy megy ki megint afganisztánba( féléves misszió).szóval nagyon fasza, gondolom ezért sem keres, nem kell neki a bonyadalom. ennek tükrében is írjak neki?
téged keresett azóta? vagy mi a helyzet?
Férfiak el tudják fojtani az érzéseiket,és gondolom ő eldöntötte hogy nem kell neki nő nem akar senkit közel engedni magához mivel úgy sem marad itthon,nekem mesélte egy pasi hogy ők tudják irányítani az érzéseiket úgy hogy sokat gondolnak vagy eldöntik és úgymond be zárják a szivüket!Ez milyen már.Én ezek után meg írnám tuti,úgy is elmegy nincs mit vesztened de tényleg.AZtán bármi kisülhet belőle.Nálam se jelentkezett, de nem is bánom mert biztos le osztanám a sárga földig,most le kell nyugodnom.Chaten is fent van és nem ír rám,de én se rá.Lehet rá kellene hogy mi a helyzet de nem tudom.MIndig megenyhül a kis szivem,pedig ilyenkor kéne észhez térnem,és otthagyni a francba.De nem tudok lépni se előre se hátra.Amugy te melyik megyében laksz?Mulktor eszembe jutott milyen jó lenne ha egy helyen laknák tudnánk egymást lökdösni!
2011. júl. 21. 18:39