Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok titeket megnéznek a strandon?
ez oké is :D de látod te is az övét vagy a ruháját nézted a csajnak,az emg rögtön azt hitte mert olyan szép azért nézed...engem ha néznek nem az jut eszembe hogy mert szép vagyok,hanem le is hajtom a fejemet,mert nincs egom és azt hiszem biztos valami rondát lát rajtam.mindenkinek más az esete,mindekinek más tetszik.és mindenkit megnéznek a strandon,eleve felesleges kérdés volt ez.utcán is megnézünk midnenkit valami okbol,nem csak a strandon.kérdezö örülj hogy szép vagy,de nem elöny az sokszor mert lehet olyannak néznek majd amilyen nem vagy.mint pl én: beképzeltnek...és ki tudja lehet nem vagy az...ilyen fiatalon még ez a legfontosabb neked,nekem már más van az elötérben.boldodság,családalapitás és nem hogy ki és miért néz meg.kinek és miért tetszem vagy nem tetszem.
2011. jún. 20. 10:07
42/51 anonim válasza:
Miért ne néznének meg? Én is megnézem a férfiakat a strandon, utcán, akárhol. Nem kell ennek a dolognak ekkora feneket keríteni...
18/L
2011. jún. 20. 10:26
Hány évesnek nézel ki cicám?
2011. jún. 20. 10:27
Hát emberek, akkor jön egy "szakértő" véleménye :D
Strandon dolgozom, egy büfében...napi 10-12 órában...minden nap halálra unom magam...egyetlen szórakozásom, hogy a jó csajok "adottságait" bámulom. Néha csak úgy, mert nincs más szórakozás, néha meg azért, mert elképzelem, hogy mit is tennék velük... Problem? :DD
2011. jún. 20. 10:29
Am a képlinkelgetős csajnak: Mivan itt? Ha képeket mutatsz, ahhoz nem kell ennyi ruha....
2011. jún. 20. 10:30
én mindig megnézegélem őket:D elvégre szemünk van!és hátha....:)
15/f
sry az offért:D
2011. jún. 20. 11:33
Ma amikor jöttem haza a fodrásztól, 2 autóból dudáltak rám, az egyikből kifüttyentettek, majd összefutottam egy tipikus "munkásember" csoporttal akik csak ennyit mondtak: nyau. -.-" Ezt nem egozásból mondom hanem azért mert ez k*rva idegesítő...
2011. jún. 20. 13:09
Nah nekem is volt ilyenem a munkásemberekkel és nagyon ciki volt mindenki engem nézett azoknak meg csorgott a nyáluk és addig nem mozdultak, míg nem szólt rájuk a főnök, hogy mozduljanak nem lesésért kapják a fizut :S
Jah és még elém egyik be is állt így nem tudtam elmenni, szerintetek?
És különben igazuk van , bármiért megnézhetnek,
- h úristen ez mit képzel magáról
-Ez , higy néz ki?
- Vagy csak a ruhádat nézik
:P
2011. jún. 20. 14:46
"Mindegyik kislány azt mondja magáról, hogy idősebbnek nézik őket mindig, de elmondok nektek egy kis titkot, ez nem igaz, csak azért mondják, mert "arra vagyok csak jók"."
hát ez r.hadtul nem igaz. engem is megnéznek az idősebbek, és biztos nem csak képzelődök.. amúgy én ezt egyátalán nem élvezem, inkább zavaró tud lenni.
15/L
2011. jún. 20. 15:41
Nem értem mit kell ezen ennyit szenvedni... Én kifejezetten örülök amikor megnézik a fenekem vagy bármely más testrészem, mert így legalább kiderül h nem vagyok (vagy legalábbis a testem) ronda. A képlinkelgetősről meg annyit hogy ő is azokhoz a tipikus ,,azt akarom h azt mondják szép vagyok mert kicsi az önbizalmam" kurv.ákhoz tartozik. Ha képeket akarsz linkelni, csak nyugodtan de itt senki nem kért rá. Menj fel szépen arra a fa.s.zbookra és ott mutogassad a melleidről a képeket. Hátha találsz valakit aki 'közelebbről' is át akarja tanulmányozni a szépségedet.
2011. jún. 20. 17:24