Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok titeket megnéznek a strandon?
Én sokszor pl a lányok fürdőruháját nézem meg, vagy mert emlékeztetett valakire...egyszer pl egy boltban megnéztem egy tinicsajt, mert tetszett az öve, mire meglátta és elkezdi mondani a barátnőinek. "Jajjj néézzétek mááár néééz. Szerinetek leszbi?" (kb ilyen hangsúllyal) Mindent hallottam, és szakadtam a nevetéstől. Ráadásul ugyanarra a filmre mentünk, és folyamatosan hátratekingettek, és sutyorogtak. XD Vicces volt.
Képes csaj...a képen nem úgy látszik, ennyi. Alapból szerintem tök igénytelenek ezek az önmagunkat fotózzuk képek. Nem tud senki lefotózni? Vagy feltalálták már az időzítőt. Egyszerűen mindenkiről előnytelen ez a beállítás. Szerintem :S
Most néztem meg a második képet is...oké jó a cicid? Boldog vagy? Remélem tudsz aludni majd ezek után XD
Komolyan ennyire hiú vagy? Valaki azt írta, hogy kicsinek tűnik a melled, és te rögtön belinkelsz egy képet. Miért nem lehet elfogadni, hogy nem mindenki talál esetleg szépnek? PL nekem nem tetszenek a szőkék, ráadásul ezektől az önfotózó képektől is mindig a falra mászom.
Ja csak mihelyt megjegyeztem, hogy kicsi a cicid, rögtön bizonygatni kezdted, hogy neked bizony nem kicsi...én csak ebből vontam le következtetéseket XD
Igazad van csaj vagyok, de attól még meg szoktam nézni a lányokat, meg lehet véleményem. :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!