Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok titeket megnéznek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok titeket megnéznek a strandon?

Figyelt kérdés
nehogy azt írjátok h nem azért járok strandra h megnézzenek mert énsem de engem mindig megnéznek kort írjatok
2011. jún. 20. 09:01
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
na itt vannak a nuku cicik ezen láétszik azért hogy van ugye? :D [link]
2011. jún. 20. 09:48
 32/51 anonim ***** válasza:
100%
De te most minek linkelgetsz, kit érdekel h hogy nézel ki:D
2011. jún. 20. 09:49
 33/51 anonim ***** válasza:

Én sokszor pl a lányok fürdőruháját nézem meg, vagy mert emlékeztetett valakire...egyszer pl egy boltban megnéztem egy tinicsajt, mert tetszett az öve, mire meglátta és elkezdi mondani a barátnőinek. "Jajjj néézzétek mááár néééz. Szerinetek leszbi?" (kb ilyen hangsúllyal) Mindent hallottam, és szakadtam a nevetéstől. Ráadásul ugyanarra a filmre mentünk, és folyamatosan hátratekingettek, és sutyorogtak. XD Vicces volt.

Képes csaj...a képen nem úgy látszik, ennyi. Alapból szerintem tök igénytelenek ezek az önmagunkat fotózzuk képek. Nem tud senki lefotózni? Vagy feltalálták már az időzítőt. Egyszerűen mindenkiről előnytelen ez a beállítás. Szerintem :S

2011. jún. 20. 09:51
 34/51 anonim ***** válasza:
senkit :D csak ha már olyan nagy az arca a kérdezönek linkelhetne ő is hogy mire is beképzelt...:D
2011. jún. 20. 09:51
 35/51 anonim ***** válasza:

Most néztem meg a második képet is...oké jó a cicid? Boldog vagy? Remélem tudsz aludni majd ezek után XD

Komolyan ennyire hiú vagy? Valaki azt írta, hogy kicsinek tűnik a melled, és te rögtön belinkelsz egy képet. Miért nem lehet elfogadni, hogy nem mindenki talál esetleg szépnek? PL nekem nem tetszenek a szőkék, ráadásul ezektől az önfotózó képektől is mindig a falra mászom.

2011. jún. 20. 09:54
 36/51 anonim ***** válasza:
nem fotoztatom magamat...:D egy két kép ami felmegy face-re amit gyorsba nyomok magamrol azt annyi...nem érdekel különösebben mennyire látszik rajta a mellem mérete,a hasam mérete stb.de ez a jaj de jo nö vagyok azért néznek meg annyira fel tud idegesiteni...és ezek a beképzelt kis ribik nyafognak majd egy két év mulva hogy jaj mért nem találnak rendes párt maguknak...hát valahogy értem is mért nem áll szoba egy rendes férfi az ilyenekkel...
2011. jún. 20. 09:55
 37/51 anonim ***** válasza:
"beképzelt kis ribik.." Nem is tudom ki linkelget képeket magáról, csak h megmutassa, hogy vele minden rendben..
2011. jún. 20. 09:56
 38/51 anonim ***** válasza:
őőő valahogy örülök hogy neked nem tetszek :D nem szeretem a nöket ugyhogy ...:D és én a páromnak tetszem böven elég,jobb is ha másnak nem legalább nem másznak a nyakamra se msn-en se face-en se sehol...idegesitö tud lenni ha idegenek jelölgetnek stb...
2011. jún. 20. 09:57
 39/51 anonim ***** válasza:
nem velem nincs minden rendben csak én tudom hogy nem azért néznek meg mert jo nö vagyok,hanem mert a szeme arra van hogy nézzen.és csak hogy tudja a kérdezö is hogy nem vagyok szemöveges ragyás nyomorék,és nem azért mondtam neki hogy beképzelt és nem a szépsége miatt nézik meg feltétlen...
2011. jún. 20. 09:58
 40/51 anonim ***** válasza:

Ja csak mihelyt megjegyeztem, hogy kicsi a cicid, rögtön bizonygatni kezdted, hogy neked bizony nem kicsi...én csak ebből vontam le következtetéseket XD

Igazad van csaj vagyok, de attól még meg szoktam nézni a lányokat, meg lehet véleményem. :D

2011. jún. 20. 10:00
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!