Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok titeket megnéznek a strandon?
Figyelt kérdés
nehogy azt írjátok h nem azért járok strandra h megnézzenek mert énsem de engem mindig megnéznek kort írjatok2011. jún. 20. 09:01
11/51 anonim válasza:
idősebbek meg újra álmodoznak a szűk p.nciról...
ennyi az egész...
idősebbek mindenkit megnéznek-.-
12/51 anonim válasza:
Nyugi mi elhisszük. Attól még h az utolsót senki nem nézi meg, igen tényleg van ilyen. Még akkor is ha a barátommal megyek..akkor mindig szorosabban átölel, hogy mindenkiben tudatosítsa h "ő az enyém". De persze a kanok minden csajt végig pásztáznak...és nem csak azért mert dugni akarnak, csak ha esztétikusan nézel ki miért ne néznének meg? 17/L
13/51 anonim válasza:
Bocsi: 09:11-nek ment. előző voltam
14/51 A kérdező kommentje:
szerintem ha én csúnya lennék akkor nem néznének a fiuk egész nap engem a strandon és nemjönnének utánam
2011. jún. 20. 09:24
15/51 anonim válasza:
ugyan már...hány éves is vagy?...
gyávák és nem mernek elhívni...
16/51 anonim válasza:
Na jó. Azért ekkora egód ne legyen... XD
17/51 anonim válasza:
2. vagyok. persze hogy nem engedem meg.
és amugy ez baromság h azért néznek meg mert csunyák vayunk.. honnan tudjátok hogy hogy nézünk ki?! -.-
18/51 A kérdező kommentje:
igazad van én nem vagyok beképzelt és télleg megnéznek és nem azért mert rondák vagyunk olyan rohadt féltékenyek hogy azmár nem igaz
2011. jún. 20. 09:33
19/51 anonim válasza:
akkor a 9:11 linkel egy képet mgárol hogy milyen baromi ronda oké?:D [link]
20/51 anonim válasza:
és am meg mindenkit megnéznek...nem feltétlen mert olyan szép vagy...hanem mert rádnéz gondol rolad valamit és ennyi...nem kell midennbe mindent beleképzleni sztem.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!