Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok titeket megnéznek a strandon?
Figyelt kérdés
nehogy azt írjátok h nem azért járok strandra h megnézzenek mert énsem de engem mindig megnéznek kort írjatok2011. jún. 20. 09:01
21/51 anonim válasza:
Utánam általában meg is fordulnak....bár azt nem tudom eldönteni, hogy a seggemet nézik, vagy a hátamat végigszelő 30 centis varratot, vagy a hasamon lévő másik varratot és azt találgatják ezt ki akarta kibelezni? XD (gyerekkoromban súlyos veseműtétem volt, majd később vakbélműtétem szóval a testem egy tuti kis hegggyűjtemény XD)
22/51 anonim válasza:
Szerintem nem vagy ronda...de szép sem:D
23/51 anonim válasza:
és képzeld :D beképzelt sem.sokan megnéznek de nem gondolom hogy mert olyan jö nö vagyok azért,nemugy mint a kérdezö 14 éves...
24/51 anonim válasza:
ja meg én nem itt várok megerösitésre hoyg tutira azért néznek meg mert marha jo lennék...de a kérdeznek is annyit hogy ha olyan jo nönek tartod magad akkor nem nyilvánvalo hpgy azér tnéznek meg?vagy lehet egy lukat látnak rajtad,vagy hogy mindenkre kaphato vagy.sosem fogod megtudni ki miért bámul...
25/51 anonim válasza:
Szerintem egy teljesen átlagos csaj vagy, és nem tűnsz beképzeltnek :) És amúgy tényleg van olyan h sokan megnéznek, de nem hinném h azért mert mindenkinek bejövök/bejövünk...egy 14 éves csajon meg nem tudom mit lehet annyira nézni...bár a hugom is annyi...őt is néha megnézik..amúgy utálom ha valaki 13-14 évesen 18nak akar kinézni. -.-
26/51 anonim válasza:
Mi van a tinicsajok felfújták magukat? XD Ki a szebb verseny vagy mi?
27/51 anonim válasza:
Amúgy a képről a véleményem, hogy még ha szép is az arca, látszik, hogy nagyon fiatal. (nuku cici) Azok a pasik akik ezt nézik, nem egészen egészségesek. :S A szépség amúgy is relatív, hiszen mindenki mást talál szépnek.
28/51 anonim válasza:
9:41 egyet értek :) megnéznek mindannyiunkat de nem azért mert esetleg jok vagyunk,hanem mert rámnéz és gondol valamit.hmm ez szép,jaj de csunya a szeme ennek meg,jaj milyen jo ruhája van,de szép az alakja,milyen csini lenne ha nem lenne a kis hurka az oldalán...akármi...csak mert valaki rádnéz ne hidd már hogy azért mert jaj de nagy a meledd,de szép szöke hajad van,de jo nö vagy...de link magadrol képet akkor és majd leirják itt ki mit gondol kedves kérdezö leányka...
29/51 anonim válasza:
képemen am mondom hogy 20 vagyok és nem kicsia mellem csak a felsö olyan :D gondolom a 85 D nem számit kicsinek :D
30/51 anonim válasza:
09:43 ugye milyen igazam van :)) De tényleg..kérdező. egy képet?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!