Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok titeket megnéznek a strandon?
Figyelt kérdés
nehogy azt írjátok h nem azért járok strandra h megnézzenek mert énsem de engem mindig megnéznek kort írjatok2011. jún. 20. 09:01
2/51 anonim válasza:
sokszor fogdosni is próbálnak.. -.-"
14/l
3/51 A kérdező kommentje:
uhh és engeded?am én is 14 vagyok és brutális ahogy bámulak főleg az időssebbek és én többnek nézek ki sokkal
2011. jún. 20. 09:06
4/51 anonim válasza:
Mindegyik kislány azt mondja magáról, hogy idősebbnek nézik őket mindig, de elmondok nektek egy kis titkot, ez nem igaz, csak azért mondják, mert "arra vagyok csak jók".
5/51 anonim válasza:
hát van amikor meg van amikor nem nem ez az alap általánosság de volt már olyan hogy eldugott bedencébe nagyon elkezdtek taperolni 15L
6/51 anonim válasza:
Ne is mond, néha még a szájukat is el felejtik becsukni a férfiak :S
Volt, hogy szálltam fel buszra, és már leülök van hely, erre jön egy fiú és annyira néz, hogy megbotlott és majdnem hasra esett XD
7/51 anonim válasza:
engem is mindig megbámulnak, főleg amikor csak egy bugyiba napozok. dehát én élvezem is, hátha még összejön egy gyors numera is estére így. 18L
8/51 anonim válasza:
szerintem beképzeltek vagytok kicsit...:D csak azért néznek meg mert semmi sincs rajtatok és a sok perverz meg akar khmm...mindenkit megnéznek mivel arra van a szeme az embernek...nehogy már azt higyétek jaj de jók vagytok...:D
9/51 A kérdező kommentje:
bazz akk ne hidd el pedig a strandra nem sminkelem magam egyszerű egysznű bikinim van és télleg bámulnak multkor a vizimentő srác is odajött hozzám nős embereknek esik ki a semük és én nem hazudok és nem produkálom
2011. jún. 20. 09:14
10/51 anonim válasza:
én a ronda nőket is megnézem,hogy jól megjegyezzem milyen rondák
lehet abból a szemszögből mögötted is volt lány
ilyen egyszerű
jó persze énis láttam már jó csajt szép kerek volt a segge megnéztem kb 7 mp-ig aztán rá sem néztem...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!