Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok titeket megnéznek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok titeket megnéznek a strandon?

Figyelt kérdés
nehogy azt írjátok h nem azért járok strandra h megnézzenek mert énsem de engem mindig megnéznek kort írjatok
2011. jún. 20. 09:01
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
63%
megnéznek. 16/l
2011. jún. 20. 09:03
 2/51 anonim válasza:
63%

sokszor fogdosni is próbálnak.. -.-"

14/l

2011. jún. 20. 09:04
 3/51 A kérdező kommentje:
uhh és engeded?am én is 14 vagyok és brutális ahogy bámulak főleg az időssebbek és én többnek nézek ki sokkal
2011. jún. 20. 09:06
 4/51 anonim válasza:
63%
Mindegyik kislány azt mondja magáról, hogy idősebbnek nézik őket mindig, de elmondok nektek egy kis titkot, ez nem igaz, csak azért mondják, mert "arra vagyok csak jók".
2011. jún. 20. 09:08
 5/51 anonim válasza:
63%
hát van amikor meg van amikor nem nem ez az alap általánosság de volt már olyan hogy eldugott bedencébe nagyon elkezdtek taperolni 15L
2011. jún. 20. 09:10
 6/51 anonim ***** válasza:
63%

Ne is mond, néha még a szájukat is el felejtik becsukni a férfiak :S

Volt, hogy szálltam fel buszra, és már leülök van hely, erre jön egy fiú és annyira néz, hogy megbotlott és majdnem hasra esett XD

7/51 anonim ***** válasza:
30%
engem is mindig megbámulnak, főleg amikor csak egy bugyiba napozok. dehát én élvezem is, hátha még összejön egy gyors numera is estére így. 18L
 8/51 anonim ***** válasza:
78%
szerintem beképzeltek vagytok kicsit...:D csak azért néznek meg mert semmi sincs rajtatok és a sok perverz meg akar khmm...mindenkit megnéznek mivel arra van a szeme az embernek...nehogy már azt higyétek jaj de jók vagytok...:D
2011. jún. 20. 09:11
 9/51 A kérdező kommentje:
bazz akk ne hidd el pedig a strandra nem sminkelem magam egyszerű egysznű bikinim van és télleg bámulnak multkor a vizimentő srác is odajött hozzám nős embereknek esik ki a semük és én nem hazudok és nem produkálom
2011. jún. 20. 09:14
 10/51 anonim ***** válasza:
71%

én a ronda nőket is megnézem,hogy jól megjegyezzem milyen rondák

lehet abból a szemszögből mögötted is volt lány

ilyen egyszerű

jó persze énis láttam már jó csajt szép kerek volt a segge megnéztem kb 7 mp-ig aztán rá sem néztem...

2011. jún. 20. 09:20
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!