Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért hangoztatják ezt a fajta paradoxont?
Figyelt kérdés
"nem számít a méret, DE azért ne legyen nagyon kicsi"
csak én érzem az ellentmondást ebben a kijelentésben?
A személyeskedés más mint egy közösség, nem? Ez nem kitalálosdi, hanem ember ismeret. Tudom, hogy van olyan réteg is, hisz írtam. Akkor ezt nehéz felfogni? Miért érzed, hogy abba a rétegbe tartozol? Ha úgy érzed jól cselekszel akkor nyugodj meg:) Ha van fekete és fehér akkor ne sajátísd ki mindenki számára az egyik színt! Nem? Létezik ez is meg az is. Én ennyit mondtam, de itt csak egyoldalúak vagytok.
2011. jún. 20. 19:30
42/48 anonim válasza:
Igen, te olyan jó emberismerő vagy, hogy az én kommentemből meg tudod állapítani hogy milyen ribi vagyok, vagy mennyi farok járt bennem, és hogy van-e barátom, meg az iq-m számértékét is... Csak mert azt mondtam hogy a nő nem tehet róla ha egy bizonyos méret alatt már nem érzi, és az nem bűn ha valaki élvezni akarja a szexet. Hát te aztán tényleg zseni vagy. Téged tényleg nem lehet meggyőzni észérvekkel és logikával, direkt átsiklasz minden fölött amiből kiderülne, hogy nincs igazad, és csak személyeskedsz és sértegetni próbálsz, felsőbbrendűnek érzed magad. Nos, a te bajod, ha a valóságban is ilyen vagy akkor sajnállak.
2011. jún. 20. 19:40
43/48 anonim válasza:
Egyszer valahol leírtam, hogy szánalmas vagy. Hánnyszor írjam le? Te erősködsz bambaság:S
2011. jún. 20. 20:43
44/48 anonim válasza:
Felőlem leírhatod aháNNYszor csak akarod. Ez is csak engem bizonyít.
2011. jún. 20. 20:45
45/48 anonim válasza:
Azt is leírtam, hogy beképzelt vagy, hát ez is látszik-.-" Akkora egod van, hogy már röhejes. Hidd azt ha akarod, nem bánnomXD Kit érdekel:) te is bizonyítottál valamit...
2011. jún. 20. 21:42
46/48 anonim válasza:
ööö... :D hát ez szép :D
most olvastam végig az egészet, és hála nektek, feldobtátok a kedvem. xD többször jövök ide ezentúl, hátha összetalálkoztok még xD
a kérdezőnek pedig csak annyit, hogy ez tényleg paradoxon :) ezt azért mondjuk így, hogy;
1. ne sértsünk meg titeket
2. tudjuk hogy úgyis elég nagy lesz a péniszetek, főleg ha az áltagos mo-i méretekbő indulunk ki :D
szóval ha ezt hallod, akkor a megoldás:egyik füleden be, a másikon ki.ha tudod magadról, hogy ki tudsz elégíteni egy nőt akkor meg miért érdekel? :D felesleges butaság :D
a nőket meg meg se próbáld kiismerni, még néha én is meglepődök azon, hogy mire vagyok képes :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!