Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért hangoztatják ezt a fajta paradoxont?
Figyelt kérdés
"nem számít a méret, DE azért ne legyen nagyon kicsi"
csak én érzem az ellentmondást ebben a kijelentésben?
Nos, először is engem nem érdekel hogy ki mekkora mellet szeret, és főleg nem sért meg. Mindenkinek másmilyen az ízlése. Ezen kívül, bár a mell fontos dolog a szexben, de nem gondolod, hogy a pénisz (nőknél meg a punci) egy "kicsit" fontosabb? Ha a pénisszel nem jó, lehet akármekkora melle, nem lesz teljes a szex. Arról meg nem a nő tehet, hogy egy bizonyos méret alatt nem érzi a péniszt. De ez, amint már mondtam elég ritka. Ez is egy különbség, mert a kicsi mell korántsem ilyen ritka.
Na most hidd azt, hogy milyen okosat szóltál vissza. :)
2011. jún. 19. 15:53
12/48 anonim válasza:
Ez a baj látod, hogy mindig a férfi szívja meg, mindig midnenért csak ő lkehet a hibás, most ki tehet arról, hogy ha valakinek nincs 20 centi felett?!
Ezekszerint torszülött vagyok, mindegy, te meg mej aztán keress egy 30centis niggert aztán vedd be tövig, csak aztán ne csodálkozzatok ha a magyar férfiak kimennek külföldre mert a magyar nők bunkó parasztok lettek.
2011. jún. 19. 15:56
13/48 anonim válasza:
És a nő tehet róla ha valakivel a farka mérete miatt nem élvezi? Mert szerintem pont ugyanannyira nem tehet róla mint hogy kinek mekkora a farka. Egyik sem hibás.
2011. jún. 19. 15:58
14/48 anonim válasza:
Jól van bébi igaz akinek már jól szétb*szták a lábaközt a punciját az a kicsit megsem érziXD Érdekes egy szűz lánynak egy újj feldugása is nehezen megy:D Na már pedig egy kisújj nem vastag, nem hosszú. Továbbra is akinek már reptérpálya van annak biztos nehéz dolga vanXD Ne ezt okoskod te ki:P Mell-esleg akkor miért van az hogy ti nők mégis nyavajogtok a kicsi melletekkel, ha mégis azt mondjuk nem baj? Nehéz felfogni?:)
2011. jún. 19. 16:00
15/48 anonim válasza:
Meg kell a halálnek a 20 cm-s farok... Nem értem mit kell ennyit rinyálni... Túldramatizáljátok az egészet, és az észérveket nem veszitek észre. Ha valaki azt mondja, hogy a túl kicsivel nem élvezi, akkor az már mindjárt azt jelenti, hogy neki 30 cm alatt nem jó? Mennyi hisztis pasi, komolyan mondom...
2011. jún. 19. 16:00
16/48 anonim válasza:
ugyan az. nem számít a mell mérete, de ne legyen nagyon kicsi, legyen formás és kemény:) ez is ugyanaz:)
2011. jún. 19. 16:02
17/48 anonim válasza:
Na jó én már nem is írok ide, reptér pályásokkal nem is vitatkozom:)
2011. jún. 19. 16:03
18/48 anonim válasza:
Én nem nyavalygok a kis mellek miat, pedig nekem is az van. Legalább nem fogja 50 éves koromra a térdemet verni és nem fog fájni a hátam. A 6 milliárd ember közül meg van elég akinek tetszik. Ha egy nő rinyál a melle miatt annak is ugyanezt mondom.
Azon kívül szánalmas dolog ilyenekkel támadni, csak azt jelenti, hogy egy normális érved sincs, sőt szerintem azt sem tudod mi a bajod, csak kötözködsz...
2011. jún. 19. 16:04
19/48 anonim válasza:
Hát aki már nem egy f*szon lovagolt arról már tehet, hogy tágasabb lett neki, de mell méretéről nem. Mi is a méretünkről nem tehetünk, bár én átlagon felüli vagyok, de lehetett volna kicsi is. Ne mond azt, hogy nem tehettek róla! Szexmániás csajok. Akinek nem számít a méret az nem mondja azt, hogy "ne legyen kicsi se". Ennyi.
2011. jún. 19. 16:10
20/48 anonim válasza:
Szerintem meg annyi eszed neked is van hogy elfogadd, nem tudhatod ki mennyi fiúval volt már együtt neten keresztül. Csak azért mondod ezt mert értesz egyet a másikkal. Szánalmas vagy. Ezen felül logikád sincs és érvelni sem tudsz... Arra nem gondoltál, hogyha valaki csak egy "f*szon lovagol" egész életében jó sokszor - mondjuk a tiéden - annak is ugyanúgy kitágul kissé a te logikád szerint? :) Mert én még abban sem vagyok biztos hogy a szex mennyisége sokat változtat ezen és nem inkább a kortól meg a genetikától (esetleg szüléstől) függ.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!