Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért hangoztatják ezt a fajta paradoxont?
"nem számít a méret, DE azért ne legyen nagyon kicsi"
csak én érzem az ellentmondást ebben a kijelentésben?
Hát a pénisztől nem tágul tovább. - Ha igen ott baj van. Intim torna segít.
Szűz kérdés, más kérdés.
És minden nőnek van ideális méret (genetikus és érzés és vágy kérdése ez), ezt addig nem is tudja mekkora amíg nem találkozott vele.
De a nők nem akarják hogy a párjuk ezen rinyáljon. Ők szeretnének ezen a "problémán" átlendülni. Racionálisak amíg a pasi problémája a téma. Úgysem lehet nagyon változtatni rajta akkor meg minek rinyálni? - mondják.
Szerintem ez a mondás nem az extremitásokra vonatkozik...én akkor szoktam ezt írni, mikor már az ezredik "16cm-es farok az jó? kérdést olvasom." Akinek nincs 5 cm- az már betegség, és az már más kategória szerintem.
Ez most olyan, mint amikor ti azt mondjátok, hogy nem számít a lányok mellmérete, de gondolom ha Lolo Ferrari lenne előttetek, azért nem örülnétek.
Akkor rákerestem pár adatra...a hüvely kb 15 cm hosszú izmos szerv, afelett már a méhszájat böködik, ami szerintem fájdalmas lehet.
A nők 60-70%-a sosem él át hüvelyi orgazmust.
AKKOR MINEK A HISZTI?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!