Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A nők miért hangoztatják ezt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért hangoztatják ezt a fajta paradoxont?

Figyelt kérdés

"nem számít a méret, DE azért ne legyen nagyon kicsi"

csak én érzem az ellentmondást ebben a kijelentésben?

2011. jún. 19. 15:28
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
Ja és persze a csaj rossz ha szexmániás. De ha veled nem akar szexelni akkor rossz?
2011. jún. 19. 16:19
 22/48 anonim ***** válasza:
*akkor is
2011. jún. 19. 16:19
 23/48 anonim ***** válasza:

Hát a pénisztől nem tágul tovább. - Ha igen ott baj van. Intim torna segít.

Szűz kérdés, más kérdés.

És minden nőnek van ideális méret (genetikus és érzés és vágy kérdése ez), ezt addig nem is tudja mekkora amíg nem találkozott vele.

De a nők nem akarják hogy a párjuk ezen rinyáljon. Ők szeretnének ezen a "problémán" átlendülni. Racionálisak amíg a pasi problémája a téma. Úgysem lehet nagyon változtatni rajta akkor meg minek rinyálni? - mondják.

2011. jún. 19. 16:27
 24/48 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a mondás nem az extremitásokra vonatkozik...én akkor szoktam ezt írni, mikor már az ezredik "16cm-es farok az jó? kérdést olvasom." Akinek nincs 5 cm- az már betegség, és az már más kategória szerintem.

Ez most olyan, mint amikor ti azt mondjátok, hogy nem számít a lányok mellmérete, de gondolom ha Lolo Ferrari lenne előttetek, azért nem örülnétek.

2011. jún. 19. 16:54
 25/48 anonim ***** válasza:
LOL, akkor megfogalmazom normálisan. EGÉSZSÉGÜGYI HATÁRÉRTÉK FELETT (ami, ha jól emlékszem erekciós állapotban 6 cm) nem számít, sőt, az nagyobb baj, ha túl nagy. 6cm alatt csak azért rossz, mert nem lehet normálisan nemi életet élni vele (értsd alig lehet a hüvelyben tartani). Én pl. a párom 15 cm-ét is nagynak érzékelem, afelett nem szívesen kezdenék nemi életet. 17 és feletti férfiak meg eleve ki vannak zárva, mert FÁJ. Na erre varrjál gombot.
2011. jún. 19. 17:00
 26/48 anonim ***** válasza:
48%
12 centi az eü. határ érték amúgy.
2011. jún. 19. 17:08
 27/48 anonim ***** válasza:

Akkor rákerestem pár adatra...a hüvely kb 15 cm hosszú izmos szerv, afelett már a méhszájat böködik, ami szerintem fájdalmas lehet.

A nők 60-70%-a sosem él át hüvelyi orgazmust.

AKKOR MINEK A HISZTI?

2011. jún. 19. 17:10
 28/48 anonim ***** válasza:
A nők ~40% nagy vibrit vesz, a ~40% kicsit. Pedig az még vibrál is.
2011. jún. 19. 17:36
 29/48 anonim ***** válasza:
95%
mért hangoztatjátok, h a telten van mit fogni, mikor a pálcák után rohantok? -.-
2011. jún. 19. 18:38
 30/48 anonim ***** válasza:
Mert a pasik harmada szereti a husit, fele meg utálja a hájt.
2011. jún. 19. 18:54
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!