Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A nők miért hangoztatják ezt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért hangoztatják ezt a fajta paradoxont?

Figyelt kérdés

"nem számít a méret, DE azért ne legyen nagyon kicsi"

csak én érzem az ellentmondást ebben a kijelentésben?

2011. jún. 19. 15:28
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
tökmindegy hogy 12 vagy 18 centi, de ne legyen 5nél kisebb mert azzal elég nehezen lehet kielégíteni egy lányt (szerintem)
2011. jún. 19. 15:30
 2/48 A kérdező kommentje:
akkor mégis számít a méret.
2011. jún. 19. 15:30
 3/48 anonim ***** válasza:
Ahogy az első mondja. Az a lényeg, hogy tudd használni. De azért nem hinném, hogy egy 5 centiset bárki is megérezni...bár ha vastag. Kicsit gondold még ezt át, és rájössz ennek a lényegére.
2011. jún. 19. 15:31
 4/48 anonim ***** válasza:
9%
Tudod így könnyebb nekik kimondaniXD Ha valami nem számít akkor az nem számít! De mégis számít, mert ott van az hogy "ne legyen kicsi". Akkor bizony számít:D Csak így könnyen letudják.
2011. jún. 19. 15:34
 5/48 anonim ***** válasza:
90%
Miért talán bűn ha a nő élvezni akarja a szexet? És egyértelmű, hogy egy extrém pici mérettel nem lehet. Viszont extrém piciből nagyon kevés van és ha már jó vele a szex, akkor tényleg mindegy hogy mekkora... Nem igaz, hogy mit nem lehet ezen felfogni...
2011. jún. 19. 15:35
 6/48 A kérdező kommentje:

most akkor számít vagy nem számít? el kéne dönteni.

ha ne legyen extra kicsi, akkor számít a méret.

2011. jún. 19. 15:38
 7/48 anonim ***** válasza:
4%

Nekem 17cm de levágom mert kicsi, ezért nem is közeledek a nőkhöz, 25-30 centisnek kéne lenni, csak nem tudom hogy mert így születtem, szóval lányok áruljátok már el hogyan legyek 2méter 100kiló izom 30 centis farokkal, filmsztárosan jóképű és gazdag meg népszerű hoyg nektek megfeleljek?Ezt kivitelezni kb. 300millió forint legalább, na most 21 évesen honnan szerezzek ennyit?Hogy egy átlagos lány aki még csúnyácska is járjon velem?Mert mindenkinek ilyen igényei vannak.

21f

2011. jún. 19. 15:40
 8/48 anonim ***** válasza:
És ez talán bűn? Ha azt mondjuk számít akkor megnyugszol hogy milyen sz*metek a nők? Nem igaz hogy mit kell ezen fentakadni...
2011. jún. 19. 15:40
 9/48 anonim ***** válasza:

"nem számít a méret, DE azért ne legyen nagyon kicsi" *

nem igazán számít a méret, DE azért ne legyen nagyon kicsi

De majd ezt is félre érted.

2011. jún. 19. 15:45
 10/48 anonim ***** válasza:
17%

15:35 ezt én is mondhatnám:D

Miért talán bűn ha egy férfi szereti a nagy mellet? És egyértelmű, hogy egy extrém pici mell nem jó. Viszont extrém piciből van és ha már jó vele a szex, akkor tényleg mindegy hogy mekkora... Nem igaz, hogy mit nem lehet ezen felfogni...

2011. jún. 19. 15:49
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!