Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért hangoztatják ezt a fajta paradoxont?
Figyelt kérdés
"nem számít a méret, DE azért ne legyen nagyon kicsi"
csak én érzem az ellentmondást ebben a kijelentésben?
Miert hangoztat mindenki nemi hovatartozastol fuggetlenul ennyi mindent?!
Komolyan mondom, neha azert erosen szimpatizalok a nema szerzetesekkel...:D:D
2011. jún. 19. 19:19
32/48 anonim válasza:
"Ja és persze a csaj rossz ha szexmániás. De ha veled nem akar szexelni akkor rossz?"
Na ezt hívják beképzeltségnek:S Miből gondolod, hogy nekem rossz? Nekem nem kell szexmániás, még ha a nyakba dobnák az összeset!! Már bocs, de a világ hülyeségét összehordat. Beképzeled magadnak és általánosítasz:D Szánalmas egy nő lehetsz ezt komolyan mondtam. Fáj a büszkeséged, hát nem érdekelsz, csáó;)
2011. jún. 19. 20:49
33/48 anonim válasza:
Na akkor!! Jöhet a szövegelemzés!!! XD
"Nem számít a méret" ez szerintem arra vonatkozik hogyha szeretitek egymást akkor tökmindegy hogy mekkora csak jó legyen és stimmeljen...
"DE azért ne legyen kicsi" ez pedig arra hogy lehettek akármennyire szerelmesek egymásba, de egy bizonyos méretet meg kell ütnie a dákónak, mert különben abből nem lesz semmi akármennyire szeretitek egymást!!
-.-" komolyan ennyi sok IQ nindzsát rég láttam egy helyen -.-"
2011. jún. 20. 14:13
34/48 anonim válasza:
Én meg ekkora bamba libátXD Neked mit jelent drága a nem számít szó? Mert a nem számít szó nem azt jelenti, hogy "ne legyen". Talán km-es dákók vannak? Ha leszűrsz belőle "ne legyen kicsi se" akkor már nagy számokról beszélünk, hisz kicsi nem lehet és nem végtelen méretű egy dákó te tyúk!! Látom pont a te IQ-d egyenlő a nullával:D Csodálnám, ha egy értelmes pasi is megmaradna melletted:) de tényleg. Nem tudom ott nálad a környéken milyenek a férfiak, de itt a földet se látnád, ha így beszélszXD A te vaginád már alapjáraton szellőzikXD nem hiába vágysz nagy f*szra IQ nindzsa. Hála Istennek nekem nem kva barátnőm van:)
2011. jún. 20. 18:52
35/48 anonim válasza:
És ahogy te beszélsz, azt intelligensnek tartod, vagy egyszerűen neked csak ezt is szabad? ^_^
Majd ha mocskolódás helyett írsz valami érvet is, akkor pattogj. Vicces hogy erőlködsz, mert valójában egyetlen normális embert sem érdekel, hogy szídod őket egy ilyen oldalon, hisz tudják hogy semmit sem tudhatsz róluk.
2011. jún. 20. 19:03
36/48 anonim válasza:
Ja és mindegy, ha már az állat kategóriában böngészek, mert már itt is sok állattal lehet találkozni-.-"
2011. jún. 20. 19:05
37/48 anonim válasza:
Nézd, két réteg van. Szerencsére tudom, hogy van értelmesek is és nem csak ilyenek mint ti:D
2011. jún. 20. 19:08
38/48 anonim válasza:
Csak erőlködsz, hogy minnél bunkóbb legyél és tereled a témát... De ezt te úgyis tudod... :)
2011. jún. 20. 19:09
39/48 anonim válasza:
De egy pancser vagyXD Erőlködik anyád szexközbenXD Mennyire okosnak érzed magadXD Ha látnád hogy röhögök most rajtadXD jaj mindjárt megszakadok rajtadXD ez készXD rajtad kivül még senki nem hívott bunkónak csak megsúgom:) múlthéten is a barátnőm kért elnézést, mert nagyon szeret:D Nincs aki még egyszer is bunkónak nevezett rajtad kívülXD Köszi, ezt bóknak veszemXD
2011. jún. 20. 19:17
40/48 anonim válasza:
Bocsi, ez esetleg igaz lehet. Elképzelhető, hogy nem is vagy bunkó, csak itt a névtelen oldalon nagy a szád. Nos, a lényeg akkor is az, hogy épeszű ember tisztában van vele, hogy saját magát alázza le, ha egy névtelen oldalon meg akarja mondani, hogy mások milyenek. Azt nem akarod megmondani, hogy a szemem milyen színű, netalán a bankszámlaszámom?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!