Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálják? Mit akarnak ezzel elérni?
Figyelt kérdés
A(z) (lány)osztálytársaim, akik előttem ülnek, órán, gyakran hátra fordulnak, és allig láthatón a melltartójukat mutogatják nekem, meg egymás mellét fogdossák,meg a ceruzájukat nyalogatják, mintha f*sz volna, és ezt mind a szemem láttára.2011. jún. 10. 16:34
1/6 anonim válasza:
:DDDDDDDD
Hány évesek vagytok? 15?
2/6 anonim válasza:
Szeretetre és figyelemre, figyelmességre vágynak. Lehet, hogy otthon nem kapják meg mindezeket, tehát valahol muszáj kibontakozniuk, különben boldogtalanok maradnak.
3/6 anonim válasza:
Mert ri.bancok.
Nekik már nem jutott a boltban "Szo.pnék" feliratú póló.
Legközelebb lazán vedd elő a mobilod, és fényképezd le. Ha a tanár elveszi a telódat, ő is nagyon fog örülni.
Ha nem, akkor meg lesz egy jó képed, ami mehet a napisz..ra.
4/6 anonim válasza:
f@szért nem ilyen időkben voltam fiatal, csak én tettem is volna, ha ilyet meglátok aztán sírnának komoly témáról lenne szó, azért csinálják mert húzzák az agyad, meg tudják, hogy nem lépsz semmit
6/6 anonim válasza:
a 3.-nak Jah:D Nem úgy mint Giginek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!