Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarnak a lányok ha ezt csinálják?
Figyelt kérdés
Egyik osztálytársam legutóbb a szünetben rácsapott a seggemre és rám mosolygott, de egyébként meg mindig szurkálódni szokott, hogy milyen grimaszokat vágok, most akkor ez mit jelent?2010. aug. 22. 21:34
2/9 anonim válasza:
legutobb? 2és fél hónapjaXD
am ja szerintem is bejössz neki
3/9 anonim válasza:
nálatok már suli van?:O..hol laksz h már augusztus 22ikén suliba jársz?:O:O...vagy ez még nyár elött volt?az más..csak akkor már rég lemaradtál a csajról,ha most kérdezed meg..
4/9 anonim válasza:
A kérdés kiírásának időpontja: ma 21:34
(2010. 08.22)
Mit keresel te most suliba? :D
Vagy csak most jutott eszedbe kiírni a kérdést?(ezt kétlem)
Amúgymeg lehet hogy csak hülyült, bár én lányt seggetcsapkodni még nemigen láttam.
5/9 anonim válasza:
A szünetben csapott rá a seggére, a nyár az nem egy szünet? De.
6/9 anonim válasza:
Vagy tetszesz neki, vagy csak kotodik :D Vagy jonak tartja a popsid, sok elkepzelheto dolog van. Pl. van mikor mi is hulyesegbol megcsapjuk neha egymas segget; ez lehet hogy csak baratnoi kozeledes, semmi sexualis vonzodas vagy ilyesmi.
7/9 anonim válasza:
Simán rácsapnák a seggére én is, sőt....
Nem egyértelmű, hogy mit akar???
8/9 anonim válasza:
te is tapizd le azt ha mosolyog akkor teccel neki xD
9/9 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy terebélyes a valagad és ha leadnál belőle egy keveset, akkor hozzád menne feleségül és 3 fiúgyermeket szülne neked: Ádámot, Gézát és Ferikét, aki a lányok kedvence lenne már 7 évesen.
Amúgy talán Őt kéne megkérdezni erről... Ha tetszik hívd el valahová, ha nem akkor csapj rá te is az ő seggére egy akkorát, hogy más hobbi után nézzen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!