Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? 18 éves vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? 18 éves vagyok és a szüleim el akarnak tiltani a barátomtól és az a baj, hogy távkapcsolat és nem engednek hozzá és őt se engedik idejönni. Mi a megoldás?

Figyelt kérdés

Az a problémájuk állítólag, hogy túl messze lakik (az ország másik vége...400km) de engem ez nem zavar de őket nagyon, hogy nem engedik,hogy ennyit utazgassak egy fiúért és sokba kerül, de a saját pénzemből mennék!!! És hozzánk nem jöhet, mert ""a lakásunk nem egy szálloda""... és nem akarják engedni, hogy együtt aludjak vele és ennyi távolságra egy napra menni nem megoldható...

Nem vagyok már kislány, 18 éves de ezzel a helyzettel nem tudok most mit kezdeni!! Ötletek?? Mit tegyek? NAgyon rossz így...

Régebben egy pasimnál se engedték,hogy feljöjjön hozzánk vagy nála aludjak, de ők ugyanabból a városból voltak,mint én és megoldható volt máshogy, de most ez több száz km...

segítség! Nem akarok szakítani az anyám hülyeségei miatt... :S:S

2009. dec. 16. 12:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
millióféle megoldás lehet. De kezdjük apránként, és h más is hozzá tudjon szólni. Én javaslom az albérletet...
2009. dec. 16. 12:09
 2/12 anonim ***** válasza:
18%

sajnállak nagyon hülye anyud van...nekem ugyanez van bnőm anyjáéknál csak itt a nkorral van probléma:S:S

megoldás: küldd el a jó fenébe anyudat h mégis mit képzel h iylen szinten beleszól a magánéletedbe...ha ettől nem tér jobb belátásra akkor meg egyszerűen sz@rd le mit mondd és ne foglalkozz vele előbb utóbb bele kell törödnie...fizikailag pedig nem akadályozhat meg benne h elmenj a barátodhoz mert már felnőtt vagy!!

2009. dec. 16. 12:11
 3/12 anonim ***** válasza:

csak egy megoldás van.

Az albérlet

2009. dec. 16. 12:13
 4/12 anonim ***** válasza:
90%
Mióta vagytok együtt? És milyen fiú ő? Nem lehet, hogy a szüleid féltenek? Úgy értem, hogy ismerik a fiút, és nem tartják hozzád illőnek? Csak egy ötlet, nem tudom...Az albérlet jó ötlet lehet, ha van rá pénzetek...Vagy az is lehet esetleg, hogy túl idősnek gondolják hozzád...Ő hány éves? Ha mesélsz egy kicsit kettőtökről, akkor lehet ki tudnánk találni, hogy jogos oka van-e az eltiltásnak (nem "cserélgeted" túl sűrűn a barátaidat?), vagy nem, és ha nem, kitalálunk valamit, ne félj!:)
2009. dec. 16. 12:14
 5/12 anonim ***** válasza:
45%

A második, hozzászóló is írt egy megoldást :P Hogy melyik jó és melyik rossz, az számít bele :P Viszont ha az anyuka tartja ela kedves kérdezőt, akkor úgy kell ugrálni, ahogy az anyuka fütyül :D

És bocs h offoltam, de unatkozok ^^'

2009. dec. 16. 12:18
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan ne hülyéskedjetek már, mi a túróból menjen egy 18 éves lány albérletbe?! Kb idén fog érettségizni, jóesetben még pár évig tanulnia kell....

Egyetlen megoldás van: Leülsz anyáddal / apáddal és megbeszélitek, hogy te már NEM vagy kisgyerek, felnőtt nő vagy és vannak érzelmi és testi szükségleteid, amiket ki kell, hogy elégíts. És nagyon jó lenne, ha nem ők döntenének helyetted.

2009. dec. 16. 12:31
 7/12 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat

szeptemberben ismerkedtem meg a barátommal ő 23 éves és dolgozik, de van diplomája, rendes fiú, a családja is normális, jómódban élnek, a szüleim nem igazán ismerik, esélyt se adtak neki..

sajnos a szüleim tartanak el, főiskolán vagyok elsős, nem tudok albérletbe menni :(

de majd még próbálok beszélni velük...

és nem cserélgetem sűrűn a barátaimat :D eddig 3 volt és egyikkel se feküdtem le (pont a szülők dolgai miatt) :D

2009. dec. 16. 12:40
 8/12 anonim ***** válasza:
54%

Majd ha neked is lesz gyereket meg fogod tudni, hogy miért félt téged annyira az anyukád. Felelős érted és szeret, nem akarja, hogy bajod essen, mert azt soha nem bocsátja meg magának. Próbáld kicsit a ő szemével is nézni a dolgokat. Értem én, hogy szereted ezt a fiút, de senki miatt nem érdemes összebalhézni a szülőkkel. Végül is ők azok akik feltétel nélkül szeretnek és megtesznek érted akármit. Támogatnak akkor is, amikor senki más.

Abban igazad van, hogy túlzásba viszik a féltést. Átmentem annó én is ezen, de apránként meg lehet őket győzni. Valószínűleg még mindig kislányként kezelnek, ami szerintem sem kellene már. Mutasd meg neki, hogy felelősségteljes döntéseket tudsz hozni. Bízhatnak benned és nem kell félteniük, hogy ha elmész valamerre.

Miért nem próbálsz meg a szüleiddel értelmesen nyugodtan megbeszélni mindent? Miért nem próbálod bemutatni nekik a barátodat? Szerintem, ha ismernék és tudnák, hogy milyen akkor sokkal könnyebben elengednének hozzá és őt is elengednék hozzád. Nyilván elsőre, ha friss a kapcsolat meg se próbálj vele aludni, mert akkor elrontasz mindent.

Egyébként először a barátodnak illik menni hozzád és neki kell smúzolni egy kicsit a szüleidnél, hogy megbízzanak benne. A jó benyomás nagyon fontos, mert ezen áll vagy bukik a helyzet. Ha meg erre nem hajlandó a barátod, akkor nincs mit tenni.

Javasolták itt az albérletet, ami szerintem hülyeség, ha nincs havi fix jövedelmed. Amúgy neked is itt a pályaválasztás. Ő nem tudom hány éves, de gondolom korodbeli. Miért nem próbáltok meg egy városba egyetemre jelentkezni vagy valami suliba? Így meg lenne oldva a szállás kérdés és hétközben is együtt lehetnétek.

Próbálj meg velük beszélni! Hidd el ha szépen nyugodtan és nem lázadva elmondod neki, hogy mit szeretnél, akkor biztosan fognak neked engedni.

2009. dec. 16. 12:49
 9/12 anonim ***** válasza:
nekem is ugyanez a problémám:S én se tudom mit csináljak
2009. dec. 16. 13:09
 10/12 anonim ***** válasza:

"szeptemberben ismerkedtem meg a barátommal ő 23 éves és dolgozik, de van diplomája, rendes fiú, a családja is normális, jómódban élnek, a szüleim nem igazán ismerik, esélyt se adtak neki.."

akkor jöjjön el hozzátok és mutasd be.

2009. dec. 16. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!