Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? 18 éves vagyok és a szüleim el akarnak tiltani a barátomtól és az a baj, hogy távkapcsolat és nem engednek hozzá és őt se engedik idejönni. Mi a megoldás?
Az a problémájuk állítólag, hogy túl messze lakik (az ország másik vége...400km) de engem ez nem zavar de őket nagyon, hogy nem engedik,hogy ennyit utazgassak egy fiúért és sokba kerül, de a saját pénzemből mennék!!! És hozzánk nem jöhet, mert ""a lakásunk nem egy szálloda""... és nem akarják engedni, hogy együtt aludjak vele és ennyi távolságra egy napra menni nem megoldható...
Nem vagyok már kislány, 18 éves de ezzel a helyzettel nem tudok most mit kezdeni!! Ötletek?? Mit tegyek? NAgyon rossz így...
Régebben egy pasimnál se engedték,hogy feljöjjön hozzánk vagy nála aludjak, de ők ugyanabból a városból voltak,mint én és megoldható volt máshogy, de most ez több száz km...
segítség! Nem akarok szakítani az anyám hülyeségei miatt... :S:S
nem a pasi miatt, anyád miatt kellene költöznöd
ez nem normális dolog, és idővel csak rosszabb lesz
előzőnek teljesen igaza van!!
"Majd ha neked is lesz gyereket meg fogod tudni, hogy miért félt téged annyira az anyukád." Ez nem biztos h így lesz mert minden ember más és minden ember másként gondolkozik...de akik átélik ezt a helyzetet azok a gyerekükkel nem szokták ezt csinálni mivel nem akarják lelkileg tönkretenni.egyébként eléggé 50-es évek beli hozzáállás...üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!