Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem kívánom a pasimat, de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kívánom a pasimat, de szeretem. Akkor most rossz barátnő vagyok?

Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt és bár nekem mindig a sportos testalkatú fiúk tetszettek, összejöttem egy elég nagydarab fiúval (186cm/120 kg), de már az elején sem a külsejével fogott meg. Volt hogy lefogyott hirtelen sokat, de visszajött rá és sajnos nem kívánom meg szinte soha. Amikor kezdeményez, csókolózunk vagy ilyesmi, akkor szeretkezünk is és nekem is nagyon jó, de mindig olyan kiábrándító, mikor ránézek. Pl. én nagyon szeretem a formás férfihátsókat, de az övé nem csak nagydarab, de nagyon lapos is, nagyon nem szép látvány.:( El vagyok keseredve emiatt és nem akarok vele szakítani, mert emellett nagyon jó hozzám és nagyon szeretem is. Tehetek ez ellen valamit? Rossz barátnő vagyok?
2011. jún. 9. 16:53
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

15:20 as vagyok.

És szerinted ha vele maradsz,tegyük fel örökre. Szerinted boldog leszel?

Mert én be kell,hogy valljam,néha unatkozom a kapcsolatban és néha meg nehéz rá vennem magam a szexre...Meg vagyok nélküle, holott mással nagyon szerettem. Egyébként mondtam már a barátomnak,hogy nem szeretem úgy ahogy kéne,de azt hiszem nem akar róla tudni.

De amúgy meg szeretem,féltem,szeretek vele lenni és ő a legjobb barátom is egyben.

Amúgy az én barátom nem mackós,inkább sovány. Nem egy álompasi,elég sok a hibája külsőre.

2011. jún. 10. 17:41
 22/25 anonim ***** válasza:

Akkor kedves kérdező és utolsó kommentelő! Küldjétek el a pasitokat konditerembe, végezzenek nehéz súlyos guggolásokat és kitöréseket, aztán afro-amerikai nőket megszégyenítő fenekük lesz és ha már ott vannak a többi testrészüket is át lehet mozgatni! Am. az én apumnak és anyumnak és fiú ill. lánytestvéremnek is lapos fenekük van nekem mégis kerek és nagy is (már-már kínosan ) a sok focitól, amit korán is kezdtem. Vicces, mert az első-második oldalon megint feltett valaki egy olyan kérdést, hogy lányok, számotokra milyen az ideális test és sorra azt írják a drága hölgyemények, hogy nekik az fontosabb, meg az a lényeg, hogy "szeressen és én is viszont szeressem, ha vele vagyok, akkor tetszik és elfogadom teljes egészében a srácot"...stb.

viszont, ha és amennyiben elmúlik a szerelem, akkor jön a pofáraesés mindkét félnek sajnos :(

2011. jún. 10. 18:14
 23/25 anonim ***** válasza:

Az a baj,utolsó,hogy én nem e miatt nem érzek szerelmet. Szóval nem a külseje miatt. Irtam,hogy a volt pasim meg pont hogy mackós volt mégis baromira izgatott (szexuálisan) a belső kisugártása miatt,hiszen szerelmes voltam belé.

De mivel most nem vagyok sajnos úgy szerelmes a jelenlegi páromba ,igy zavar a külseje néha.

2011. jún. 10. 19:09
 24/25 anonim ***** válasza:
értem... minden esetre remélem megoldódik így vagy úgy, sok sikert hozzá mindenkinek! üdv
2011. jún. 10. 19:33
 25/25 *fánika* válasza:

Szerintem meg más dolog szeretni valakit, és teljesen más dolog szerelmesnek lenni. Ha szerelmes vagyok, akkor úgy nézek a másik emberrel, hogy csodálom, legszívesebben mutogatnám a világnak, hogy: Igen, Ő az ENYÉM! De mikor már az van, hogy "Mi lesz ha gyereket szülök és rá fog hasonlítani??"

Volt egy nagy szerelmem évekkel ezelőtt. Soha senkivel nem volt olyan a szex, sem az előtt, sem azóta. Olyan szinten kívántunk egymást, hogy elég volt egy összenézés ahhoz, hogy egymásnak essünk. Izzott a levegő a köztünk szexuálisan. De voltak más problémáink, szét is mentünk. Ő elköltözött. 2 évig nem láttuk egymást. Nem régiben véletlenül összefutottunk. Beszélgettünk, örültünk a találkozásnak. Megbeszéltük, hogy majd beülünk valahová kávézni, hiszen van miről beszélgetni. Na mármost, mióta nem láttam ő kb. 30 kg-t szedett magára (leszokott a cigiről, ülő munkát végez, stb.) Soha nem jöttek be a testesebb, mackósabb férfiak. Mégis az ágyamban kötöttünk ki... Ugyanúgy vonzódtam hozzá, mint régen, ugyanúgy kívántam. Még a nagy pocakját is szépnek láttam.... Most meg azon kapom magam, hogy róla fantáziálok, a 30 kg súlyfeleslegével együtt. Pedig ha más mackós pasi odaállna elém, nem tetszene. Szóval ha van érzelmi kapocs, akkor vágy is kell, hogy legyen. Ha szeretsz valakit, akkor szépnek, kívánatosnak látod a hibáival együtt is.

2011. jún. 10. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!