Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kívánom a pasimat, de szeretem. Akkor most rossz barátnő vagyok?
15:20 as vagyok.
És szerinted ha vele maradsz,tegyük fel örökre. Szerinted boldog leszel?
Mert én be kell,hogy valljam,néha unatkozom a kapcsolatban és néha meg nehéz rá vennem magam a szexre...Meg vagyok nélküle, holott mással nagyon szerettem. Egyébként mondtam már a barátomnak,hogy nem szeretem úgy ahogy kéne,de azt hiszem nem akar róla tudni.
De amúgy meg szeretem,féltem,szeretek vele lenni és ő a legjobb barátom is egyben.
Amúgy az én barátom nem mackós,inkább sovány. Nem egy álompasi,elég sok a hibája külsőre.
Akkor kedves kérdező és utolsó kommentelő! Küldjétek el a pasitokat konditerembe, végezzenek nehéz súlyos guggolásokat és kitöréseket, aztán afro-amerikai nőket megszégyenítő fenekük lesz és ha már ott vannak a többi testrészüket is át lehet mozgatni! Am. az én apumnak és anyumnak és fiú ill. lánytestvéremnek is lapos fenekük van nekem mégis kerek és nagy is (már-már kínosan ) a sok focitól, amit korán is kezdtem. Vicces, mert az első-második oldalon megint feltett valaki egy olyan kérdést, hogy lányok, számotokra milyen az ideális test és sorra azt írják a drága hölgyemények, hogy nekik az fontosabb, meg az a lényeg, hogy "szeressen és én is viszont szeressem, ha vele vagyok, akkor tetszik és elfogadom teljes egészében a srácot"...stb.
viszont, ha és amennyiben elmúlik a szerelem, akkor jön a pofáraesés mindkét félnek sajnos :(
Az a baj,utolsó,hogy én nem e miatt nem érzek szerelmet. Szóval nem a külseje miatt. Irtam,hogy a volt pasim meg pont hogy mackós volt mégis baromira izgatott (szexuálisan) a belső kisugártása miatt,hiszen szerelmes voltam belé.
De mivel most nem vagyok sajnos úgy szerelmes a jelenlegi páromba ,igy zavar a külseje néha.
Szerintem meg más dolog szeretni valakit, és teljesen más dolog szerelmesnek lenni. Ha szerelmes vagyok, akkor úgy nézek a másik emberrel, hogy csodálom, legszívesebben mutogatnám a világnak, hogy: Igen, Ő az ENYÉM! De mikor már az van, hogy "Mi lesz ha gyereket szülök és rá fog hasonlítani??"
Volt egy nagy szerelmem évekkel ezelőtt. Soha senkivel nem volt olyan a szex, sem az előtt, sem azóta. Olyan szinten kívántunk egymást, hogy elég volt egy összenézés ahhoz, hogy egymásnak essünk. Izzott a levegő a köztünk szexuálisan. De voltak más problémáink, szét is mentünk. Ő elköltözött. 2 évig nem láttuk egymást. Nem régiben véletlenül összefutottunk. Beszélgettünk, örültünk a találkozásnak. Megbeszéltük, hogy majd beülünk valahová kávézni, hiszen van miről beszélgetni. Na mármost, mióta nem láttam ő kb. 30 kg-t szedett magára (leszokott a cigiről, ülő munkát végez, stb.) Soha nem jöttek be a testesebb, mackósabb férfiak. Mégis az ágyamban kötöttünk ki... Ugyanúgy vonzódtam hozzá, mint régen, ugyanúgy kívántam. Még a nagy pocakját is szépnek láttam.... Most meg azon kapom magam, hogy róla fantáziálok, a 30 kg súlyfeleslegével együtt. Pedig ha más mackós pasi odaállna elém, nem tetszene. Szóval ha van érzelmi kapocs, akkor vágy is kell, hogy legyen. Ha szeretsz valakit, akkor szépnek, kívánatosnak látod a hibáival együtt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!