Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz barátnő vagyok? Mit tegyek?
Az a gondom, hogy kezdem azt hinni, hogy egy teher vagyok a barátomnak. Meg azt is, hogy már nem szeret. Lassan fél éve együtt vagyunk, de sokat veszekedünk, aminek leginkább én vagyok az oka. Ha én nem szólalnák meg vagy nem lennék ideges dolgok miatt akkor nem lenne vita. Szeretném, hogy ne legyenek viták de félek, hogy már késő. Én igénylem, hogy egy nap min egyszer beszéljünk és ha mégse jön össze vagy ő nem jelentkezik akkor kiakadok, hogy már biztos nem szeret. Szoktam írni neki, hogy valami beszélgetés csak legyen, de mintha unna már engem. Olvastam valahol, hogy a pasik nem szeretik, hogyha a barátnőjük rájuk akaszkodik, de viszont ha nem írok neki akkor félek, hogy azt hinné, hogy már ő nem jelent nekem semmit. Lécci ha volt már valaki ilyen helyzetben segítsetek. Az is lehet, hogy csak túlreagálom.
16/L
2. 20:44-es
A szeretkezés megvolt. A komolyabb viták pont utána jöttek. De elviekben, kevésbé is mutatom ki, hogy mit érzek más iránt. Ez is volt már probléma és kicsit még most is az.
20:49
Igen azt mások is mondták, hogy ne írjak neki és majd ő ír. De közben ki is akarom mutatni, hogy szeretem, viszont ha nem írok neki azt hiheti, hogy mégsem. Mert szeretné, hogy kimutassam, hogy szeretem.
21:24
Hát mi min. hétvégente találkozunk csak, oka is van neki, de m1.
De attól, hogy még sokat találkoztok még szereted nem?
Köszi ezzel sokat segítettél. =)
22:31
Szerintem beszélj a barátnőddel és mond el mi a problémád. De vigyázz én magamból kiindulva ha a pasim közölné, hogy valamikor nem akarna velem találkozni, biztos, hogy kiakadnék. Azt hinném, hogy mindennek vége, szó szerint. Sajna mi lányok eléggé ragaszkodó típusúak vagyunk.
Igen az egyik ok és a legfőbb az, hogy nem keres. Ehhez hozzájön még a féltékenykedés is, hogy vannak lány barátnői akik több éve a barátai. Látom, tudom, hogy jól elbeszélget velük és kétségbe esek, hogy velem mért nem? Meg, hogy ennyi erővel nállam jobbat is találhatna. Ilyenkor ha éppen beszélünk a hangulat változásomból megérzi, hogy gond van és ha rákérdez mibaj én meg mondom, hogy semmi és akk indul a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!