Szerintetek melyikünk a rossz barátnő?
A volt legjobb barátnőmmel mostanában veszekszünk. Ő sem tart engem én sem őt igaz barátnak. Leírom, h melyikünk mit hibázott és kérlek írjátok meg a véleményeteket. Én mostanában vmi miért nem mehettem sehova.(ezt nem részletezném, a történet szempontjából nem is lényeges)
közöltem vele, h ha látni akar akkor át kell jönnie. Egyáltalán nem jött, minden más fontosabb volt mint én. közöltem vele, h milyen barát ő. erre közli, h beszélhetnénk arról h ki az igaz barát. Igen 2 oka neki is van, h rossz barátnak tartson engem.1. nézeteltérésük volt a pasijával, és én nem mellé álltam....de az jobb hogyha hazudok??? őszintén elmondtam a véleményemet.
2: jó viszonyba lettünk a pasijával, és mikor szakítottak, akk a srác nagyon maga alatt volt, akk éppen a mi városunkban volt, mert ő máshol lakik,és mivel senkivel nincs olyan viszonyba a mi városunkban, hozzám fordult...én segítettem nenki, meghallgattam a problémáját, nekem kiönthette a szívét...és ez nem nagyon tetszett neki.....ha ezért nem tart igaz barátnak akk nem is akarok számára igaz barát lenni....
és te mirét nem tartod őt igaz barátnak?
egyébkétn nem ogok álláspontot foglalni amíg csak a te verziódat hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!