Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek melyikünk a rossz...

Szerintetek melyikünk a rossz barátnő?

Figyelt kérdés

A volt legjobb barátnőmmel mostanában veszekszünk. Ő sem tart engem én sem őt igaz barátnak. Leírom, h melyikünk mit hibázott és kérlek írjátok meg a véleményeteket. Én mostanában vmi miért nem mehettem sehova.(ezt nem részletezném, a történet szempontjából nem is lényeges)

közöltem vele, h ha látni akar akkor át kell jönnie. Egyáltalán nem jött, minden más fontosabb volt mint én. közöltem vele, h milyen barát ő. erre közli, h beszélhetnénk arról h ki az igaz barát. Igen 2 oka neki is van, h rossz barátnak tartson engem.1. nézeteltérésük volt a pasijával, és én nem mellé álltam....de az jobb hogyha hazudok??? őszintén elmondtam a véleményemet.

2: jó viszonyba lettünk a pasijával, és mikor szakítottak, akk a srác nagyon maga alatt volt, akk éppen a mi városunkban volt, mert ő máshol lakik,és mivel senkivel nincs olyan viszonyba a mi városunkban, hozzám fordult...én segítettem nenki, meghallgattam a problémáját, nekem kiönthette a szívét...és ez nem nagyon tetszett neki.....ha ezért nem tart igaz barátnak akk nem is akarok számára igaz barát lenni....

2011. máj. 22. 20:17
 1/1 szamóca.. ***** válasza:

és te mirét nem tartod őt igaz barátnak?

egyébkétn nem ogok álláspontot foglalni amíg csak a te verziódat hallottam.

2011. máj. 22. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!