Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem kívánom a pasimat, de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kívánom a pasimat, de szeretem. Akkor most rossz barátnő vagyok?

Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt és bár nekem mindig a sportos testalkatú fiúk tetszettek, összejöttem egy elég nagydarab fiúval (186cm/120 kg), de már az elején sem a külsejével fogott meg. Volt hogy lefogyott hirtelen sokat, de visszajött rá és sajnos nem kívánom meg szinte soha. Amikor kezdeményez, csókolózunk vagy ilyesmi, akkor szeretkezünk is és nekem is nagyon jó, de mindig olyan kiábrándító, mikor ránézek. Pl. én nagyon szeretem a formás férfihátsókat, de az övé nem csak nagydarab, de nagyon lapos is, nagyon nem szép látvány.:( El vagyok keseredve emiatt és nem akarok vele szakítani, mert emellett nagyon jó hozzám és nagyon szeretem is. Tehetek ez ellen valamit? Rossz barátnő vagyok?
2011. jún. 9. 16:53
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
89%
Ilyen az ízlésed. Megmondod neki mit érzel aztán lehet változtat a külsején. Ha nem változtat, és neked ez így nem fog menni sokáig, akkor meg lelécelsz. Nem kell bonyolítani.
2011. jún. 9. 16:55
 2/25 anonim ***** válasza:

Mi lenne ha diszkréten elhívnád magaddal sportolni valahova?

Amúgy sok mást nem is tehetsz, behunyod a szemed és odaképzeled valaki másnak a testét...

2011. jún. 9. 16:56
 3/25 anonim ***** válasza:
Ha nem változik meg, sajnos így nem lesz jó a vége :(
2011. jún. 9. 17:00
 4/25 anonim ***** válasza:
47%
Másodikra ne hallgass. Ha nem csonthülye, akkor tudni fogja hogy mire megy ki a játék és ilyenkor sokkal rosszabbul esik mintha őszintén a szemébe mondanád. Hiszen egyértelmű lenne, hogy nem mersz neki szólni ha valami baj van vele. Elültetnéd a kételkedés magját benne...
2011. jún. 9. 17:00
 5/25 anonim ***** válasza:

Ezzel én is így vagyok,kedves kérdező..2,5 év után nem kívánom. Minden tökéletes,csak a szex nem,valahogy fizikailag nem vonz. Én sem tudom,mit csináljak,majd elválik idővel. Megcsalni biztos nem fogom.

22/L

2011. jún. 9. 17:11
 6/25 anonim ***** válasza:

Az én barátom 172cm/95kg szóval mackós típusú. Bár vannak izmai, a hasa szép kerek gömb:D de azért nem sörhas. Viszont az arca valami elbűvölő, olyan kisfiúsan huncutka :) szakállával együtt. Imádom a szemét meg a mosolyát is:D És akkor jöttem rá, hogy nekem inkább az arc a fontosabb, mint a test (külsőleg). Mert ugyebár testen lehet változtatni, az arcon meg NEM. A sportos fiúk előbb utóbb úgyis elhíznak, a kor előrehaladtával. Szóval a test innentől kezdve tök mindegy.

18/L (másfél éves kapcsolat)

2011. jún. 9. 17:21
 7/25 anonim ***** válasza:
Szia. Velünk is ez a helyzet! Csak mi már 4 éve vagyunk együtt, és gyereket is szültem neki. Szexuálisan, engem sem vonz, 10-ből 5x kielégíteni sem tud. Habár nagyon próbálkozik. Szeretem, megcsalni, megbántani biztosan nem fogom. Megkapok tőle mindent más téren, biztonságban érzem magam mellette, és nekem ez fontosabb mint a szex.
2011. jún. 9. 17:25
 8/25 anonim ***** válasza:
És azok a válaszolók akik "ugyanígy vannak" ők megbeszélik eezt egymás között vagy csak szőnyeg alá söpritek?
2011. jún. 9. 17:31
 9/25 anonim ***** válasza:
Én megbeszéltem vele többször is, elmondtam mi a problémám,de nem tud,vagy akar változtatni. Egyébként a kapcsolat többi része nagyon jól működik.
2011. jún. 9. 17:34
 10/25 A kérdező kommentje:
Húh köszönöm szépen a válaszokat, azért az megnyugtató, hogy ezzel nem vagyok egyedül. Egyébként ezt már megbeszéltem a párommal, sőt, mikor belementem a kapcsolatba tudta, hogy mi a helyzet (csak második próbálkozásra jöttünk össze pont emiatt). Az a baj, hogy mikor mondom neki, akkor mindig azt mondja, hogy próbál lefogyni, de szerintem nem igyekszik eléggé. Én tűzbe tenném érte a kezem és én is szeretnék vele családot alapítani, de nem szeretném, hogy ez a későbbiekben gondot okozzon. Szóval az a nagy kérdés, hogy vonzalom nélkül lehet leélni együtt egy életet? Soha nem csalnám meg én sem egyébként!:)
2011. jún. 9. 17:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!