Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem kívánom a pasimat, de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kívánom a pasimat, de szeretem. Akkor most rossz barátnő vagyok?

Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt és bár nekem mindig a sportos testalkatú fiúk tetszettek, összejöttem egy elég nagydarab fiúval (186cm/120 kg), de már az elején sem a külsejével fogott meg. Volt hogy lefogyott hirtelen sokat, de visszajött rá és sajnos nem kívánom meg szinte soha. Amikor kezdeményez, csókolózunk vagy ilyesmi, akkor szeretkezünk is és nekem is nagyon jó, de mindig olyan kiábrándító, mikor ránézek. Pl. én nagyon szeretem a formás férfihátsókat, de az övé nem csak nagydarab, de nagyon lapos is, nagyon nem szép látvány.:( El vagyok keseredve emiatt és nem akarok vele szakítani, mert emellett nagyon jó hozzám és nagyon szeretem is. Tehetek ez ellen valamit? Rossz barátnő vagyok?
2011. jún. 9. 16:53
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Szerintem a szexuális vonzalom benned lesz amíg élsz és ha nem a párod felé akkor valami ábránd vagy másik létező férfi iránt. Egyik sem növeli a párod önbizalmát hosszútávon...

Ha tudtok a dologról beszélni, keressetek valami közös sportot. Vagy kössetek egyezséget: te mit teszel érte cserébe neki :)

2011. jún. 9. 17:42
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerelemből szereted a barátod? Hogy érzed? Mert azt gondolnám,hogy a szerelemmel együtt jár a vonzódás. Igazából én is hasonló cipőben járok. Nagyon jó a kapcsolatunk,viszont nem kivánom őt :S De tudom,hogy azért van,mert nem vagyok belé szerelmes,csak nagyon szeretem. Nem ugyanaz.

Viszont az előző barátom sem volt egy hű de jó pasi,de én mégis kivántam, mert szerelmes voltam belé nagyon.

Amúgy mi 3 éve vagyunk együtt és az én fejemben is megfordult,hogy le lehet élni egy életet vonzalom nélkül?

Az a baj,hogy ez később csak rosszabb lesz...

Amugy te hány éves vagy?

Én 24 L

2011. jún. 9. 18:40
 13/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm az új válaszokat is! Igen szerelmes vagyok belé, de már mástól is hallottam ezt, hogy a szerelemmel együtt jár a vonzódás is, de úgy látszik nem minden esetben. Viszont attól félek, hogy a vonzódás hiánya miatt elmúlik a szerelem is. Bár azt is mondják, hogy a szerelem előbb vagy utóbb mindenképpen elmúlik és csak szeretet marad, és így továbbra is működőképes egy kapcsolat. Nem tudom. Egyébként 23 éves vagyok.:)

Az utolsó válaszolóhoz lenne egy olyan kérdésem, hogy ha tudod, hogy nem vagy szerelmes a párodba, akkor miért vagy vele? Ezt tényleg minden rosszindulat nélkül kérdezem, csak kíváncsi vagyok. És te hogy érzed, így le tudnád élni az életedet a pároddal?

2011. jún. 9. 18:56
 14/25 anonim ***** válasza:

Huh hát,hogy miért vagyok vele... Egyik az,hogy tényleg nagyon jól megvagyunk,mindent megbeszélünk és nem veszekszünk csak nagyon ritkán akkor sem komolyan. Másik meg,hogy én nem hiszek már a szerelemben,mert akibe szerelmes vagyok (volt barátom) egyszerűen nem illünk össze és nem lehetünk együtt.Mellette csak szenvedek. Akkor mit ér a szerelem. A mostani barátommal meg minden rendben és nem szenvedek.

Nem tudom,hogy le tudom e élni vele az életem. Néha hiányzik az igazi szex és a szerelem :(

De néha rájövök,hogy nem ez a legfontosabb hanem más dolgok. Pl a megértés.

Nem tudom mi lesz igy.

2011. jún. 9. 19:12
 15/25 anonim ***** válasza:

Fiatalok vagytok még, de egy dolgot tudnék ajánlani. Picit kiábrándító lesz, de hosszútávon nekem segített.

Válogasd ki pár olyan pasi ismerősödet, aki külsőre naagyon nagyon vonz. Aztán szerezz képet az apjukról, amikor annyi idősek voltak, mint most. Elvileg lesz köztük pár, akire szintén azt mondanád, hogy hmm bejön. (Ha nincs, akkor keress még párat. :D). Na, aztán nézd meg őket (az apukákat) most. Ha az ő fiatal változata tetszett, és genetikailag hasonlít rá a fia, és ő is tetszik... De az apuka most már nem éppen jön be, akkor a most helyes fiatal pasiból is ilyen lesz. Ha az apukás dolgot erősnek érzed, akkor nézegethetsz más random embereket is, csak nálam pl. az volt sok, amikor egyik exem apjának a tablóképét láttam suliban véletlenül. Úgy kiszúrtam magamnak, h hmm nem is nézett ki rosszul az a srác, aztán ránéztem a nevére, és OMFG. Ismerem most... Háááátööööö. De volt még pár hasonló. Ha valakit nem-túl-szexi állapotában is meg tudsz szeretni, akkor nem lesz akkora csalódás később.

19/N

2011. jún. 9. 19:32
 16/25 anonim ***** válasza:

Szia!:)

Voltam már úgy szerelmes, hogy nem tetszett annyira külsőre a fiú de volt benne valami ami ezerszer többet jelentett a külsőségeknél!

Az a lényeg szerintem, hogy szereted:) Ha pedig valaha voltál bele szerelmes akkor még fel is lángolhat.

L/19

2011. jún. 9. 20:58
 17/25 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm a válaszát, sokat segítettetek! Egyrészt szeretném megkérdezni a tegnap 17:25-kor válaszolótól, hogy érzed, jól döntöttél azzal, hogy gyermeket szültél neki? Tudom, hogy gyerekes, de néha eszembe jut, hogy nem biztos, hogy azt szeretném, hogy a gyerekem a páromra hasonlítson. És tudom, hogy mindenképpen szeretni fogom azt a gyereket, csak elgondolkodom néha ezen.

Másrészt reagálnék a tegnapi 19:12-es válaszoló hozzászólására: Nagyjából tudom, hogy miről beszélsz. Amikor én találkoztam a mostani párommal, akkor még nem voltam túl teljesen az exemen, de mára már eszembe sem jut. Viszont az tény, hogy teljesen másképpen voltam szerelmes belé, mint a mostani páromba. Azt mondják, hogy nincs 2 egyforma szerelem, de valahogy az sokkal intenzívebb érzéseket hozott ki belőlem. Ennek ellenére továbbra is állítom, hogy szeretem a páromat, csak hiányzik az az intenzitása a dolognak, mint ami régen volt. Arra szoktam fogni, hogy az első szerelem volt és iszonyatosan elbánt velem, így már nem tudom annyira átadni magam az érzéseimnek. De egyébként, úgy gondolom sokszor, hogy a szerelem így is, úgy is elmúlik egyszer és akkor csak az ember marad mögötte és a leendő gyerekeimnek nem az lesz a fontos, hogy mennyire voltam szerelmes az apjukba. Pont ezért talán le lehet élni egy életet egy kedves és megértő emberrel, akihez nem vonzódsz, vagy nem vagy belé szerelmes és jobban is jár ezzel az ember, mint az aki elvakultan szerelmes egy bunkóba...Nekem szent meggyőződésem, hogy most sokkal jobb döntést hozok, mint annak idején, de mindezek ellenére hiányzik a fizikai vonzalom és azok a lángoló érzelmek.:( Szerintetek nincs igazam?

2011. jún. 10. 08:49
 18/25 anonim ***** válasza:

A 19:12 es vagyok.

Huhh teljesen igazad van. Szinte teljesen így gondolkodom és én is pont ezen rágódom néha, hogy mi van ha a gyerekem rá fog hasonlítani...

És minden amit leírtál...ugyanaz a véleményem. De néha olyan nehéz.. És ha beleszeretek valakibe? Nem akarom bántani a párom,mert jó vele és mindent megtesz értem.

2011. jún. 10. 15:20
 19/25 anonim ***** válasza:
Hát, ezért nem kell azt mondani egy pasi kérdezőnek, hogy ne sportoljon, illetve a testösszetétel nem lényeges egyáltalán és akkor mindenki edzeni fog keményen(!). Nem lesznek plöttyedt fiúk/férfiak, csak szikár, izmos egészséges példányok. Egyébként sok lánynak tetszenek a mackós pasik, de ezek szerint ezt meg lehet unni, amiért sajnálom a félrevezetett férfitársaimat. Am. az, hogy vkinek milyen a testösszetétele azt nagyobbrészt az életmód határozza meg! A genetika csak egy bizonyos pontig. A tökéletes testű férfiak is sz@rul néznének ki, ha nem súlyzóznának és kardióznának, nem diétáznának (nagyon keményen)! Ha magas, de kövérkés egy pasi az nem feltétlenül jelenti azt, hogy genetikai hulladék az illető.
2011. jún. 10. 15:50
 20/25 A kérdező kommentje:

15:20-as válaszoló: Úgy tűnik mi nagyon is egy cipőben járunk. Azt hittem, hogy velem van a baj, de most kicsit megnyugtattál.:) Én is sokszor félek, hogy majd találkozom valakivel, aki pont úgy néz ki, amilyen az úgymond "ideálom", de azt is tudom, hogy még egy olyan embert soha nem fogok találni, aki ennyire szeret engem és akivel ennyire jól megértjük egymást. Egyébként szerintem ilyen eset azokkal is elég gyakran előfordul, akiknek a párjuk az ideáljuk. Mivel tudom, hogy szeretem és tisztelem a páromat, elkerülöm az olyan helyzeteket, ami ilyen következményekkel járna. Persze ez mindig benne van a pakliban, de tudom, hogy megcsalni nem fogom soha, többre tartom annál, inkább előtte szakítok vele. De persze nekem is nagyon nehéz néha, de olyankor próbálom elhessegetni a rossz gondolatokat, de nem mindig sikerül és olyankor egy kicsit magamba zuhanok, de aztán elmúlik. Elég hülye helyzet!:(

Az utolsó válaszolónak meg annyit mondanék, hogy a páromnak egyáltalán nem lehet arra fogni a súlyát, hogy genetikailag ilyen, egyszerűen volt egy éttermük és nem tartott mértéket...az már más kérdés, hogy a nagy, lapos fenék náluk családi vonás (apának, tesónak is ilyen), de ha lefogyna biztosan másképpen nézne ki az is, még ha kerek soha nem is lesz.:) Én sosem mondtam olyat, hogy a külső nem számít és szerintem, aki ezt mondja az hazudik.:P Egy fiú is adjon a külsejére és egy lány is, és aki elhagyja magát az kevésbé vonzó minden körülmények között.

2011. jún. 10. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!