Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A házasságban a felek nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A házasságban a felek nem unják meg egymást SZEXUÁLIS téren?

Figyelt kérdés
2011. jún. 8. 11:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
36%
Ehhez nem kell házasság, ami különben sem a szex miatt jön létre, hanem a közös családalapítás céljából.
2011. jún. 8. 11:10
 2/11 anonim válasza:
100%
ha szeretik egymást szeritem nem kéne
2011. jún. 8. 11:10
 3/11 anonim válasza:
47%
ha nem tesznek ellene akkor megunják....pont úgy mondod mintha az a darab papír hatással lenne a szexuális életre
2011. jún. 8. 11:11
 4/11 anonim ***** válasza:

Ez elkerülhetetlen, de kiküszöbölhető valamelyest ha jó a kommunikáció a felek között és a vágyaikat, problémáikat megtudják egymással osztani.

Mindig kell egy kis változatosság, nálunk ez úgy van, hogy elmegyünk egy kicsit nyaralni(Balcsi vagy az erdő:D esetleg egy wellness hétvége egy jó helyen, külföld) és ott teljesen más, mint ha otthon csinálnánk. Legalábbis amikor ott vagyunk, olyan, mintha a második nászutunk lenne. De szeretek a csillagos ég alatt is szeretkezni. Nekünk jó a szex, mert mindig megbeszélünk mindent.

27/N

2011. jún. 8. 11:11
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Igaz, mi nem vagyunk házasok a párommal, de 8 éve élünk együtt, és nem unjuk egymást. Annyi mindennel fel lehet dobni a szexuális életet, ha mindkét fél tesz a kapcsolatért, akkor nem válik unalmassá a szex.
2011. jún. 8. 11:13
 6/11 anonim ***** válasza:
Sajnos előfordulhat, hogy ellaposodik a kapcsolat szexuális téren, de lehet ellene tenni, ha tudnak a felek ilyen-olyan változatosságot, izgalmat vinni az egészbe.
2011. jún. 8. 11:13
 7/11 anonim ***** válasza:
Csökken az aktivitás, de unalomról nincs szó. Ha mégis, akkor ott más baj van.
2011. jún. 8. 11:14
 8/11 anonim válasza:
100%
14 éve vagyunk együtt a férjemmel,és nem unom,sőt..Én ugyanúgy kívánom mint a kapcsolatunk elején,és nagyon szeretem megadni a módját az együttléteinknek.Viszont ő sajnos jóval ritkábban igényli a szexet mint Én.azt mondja nem velem van a baj,csak fáradt,nyűgös,stb..Én soha nem tudok annyira fáradt lenni,hogy ne kívánjam Őt.
2011. jún. 8. 11:14
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

17 éves házasok vagyunk, de még mindig úgy beindulunk egymásra, mint amikor elkezdtünk járni.Soha nem is volt unalmas a szexuális életünk, nem vagyunk egy konzervatív típusok:)A múlt héten egy mélygarázsban szexeltünk, de voltunk már együtt repülő mosdójában, próbafülkében, tengerparton éjszaka, meg ezernyi helyen.Ismerjük egymás vágyait, és tudom, hogy soha nem csalt meg, és nem is fog.Mindig új vagyok, vigyázom arra, hogy ne legyen egy langyos állóvíz a kapcsolatunk.

35/N

2011. jún. 8. 11:16
 10/11 anonim ***** válasza:
Miért kellene megunni? Egy másikkal is ugyan azt csinálnád. Ha pedig szereted a párod, akkor őt sem akarod lecserélni.
2011. jún. 8. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!