Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pasik! Mit gondoltok? Mi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Mit gondoltok? Mi a véleményetek? Képpel!

Figyelt kérdés

Természetesen női válaszokat is szívesen fogadok. :)

Olyan képet, amin az arcom is látszik nem szeretnék feltölteni, csak a testemről.

10-es skálán mennyire vagyok vonzó számotokra?(ahol 10 a legjobb) Vagy úgy egyáltalán mit gondoltok rólam ez alapján?

Elfogadok mindenféle kritikát, de kérlek, normális megfogalmazásban.

Önbizalmam nem igazán van, de ami van azt nem lehet lerombolni, szóval emiatt ne aggódjatok (már ha idetéved egy-egy figyelmes ember) :)

Íme a kép:

[link]

Ui: kérlek, kort és nemet is írjatok! :)

18/L

2011. jún. 7. 22:43
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
hmmm... én emléxem egy hasonló dundikás kérdésre és eléggé lelett pontozva.(2-est meg 3-ast kapott) de a mostani kérdező biztosan jobb csaj mint a dundika és csak az én monitorom szar.
2011. jún. 8. 02:01
 32/39 anonim válasza:

2

Dagadt vagy.

Bocs, ennél szebben nem tudtam volna fogalmazni.

2011. jún. 8. 02:27
 33/39 anonim ***** válasza:

Az a keves ami latszik, eddig bejon!

De tenyleg kene egy jobb minosegu kep. Lehetoleg olyan ruhaban ami tobbet enged lattatni az alakodbol. Varjuk a folytatast :)

35F

2011. jún. 8. 08:03
 34/39 anonim ***** válasza:
Csinos vagy, nem tökéletes az alakod (bár semmi baj sincs vele, arányos és ez a lényeg), viszont első blikkre fel tudsz rá okosan öltözni, sz.al 7/10.
2011. jún. 8. 09:02
 35/39 anonim válasza:
C&A ban fotóztad?? amúgy szerintem jó alakod van, csak fej nélkül egy kicsit nehéz pontozni. 10/8
2011. jún. 8. 11:47
 36/39 anonim válasza:
előző voltam ui.: 14/l
2011. jún. 8. 11:47
 37/39 anonim ***** válasza:

Ez még belefér.

20F

2011. jún. 8. 14:12
 38/39 nintend0 ***** válasza:
seggbeee!!!4négy!
2011. jún. 8. 23:17
 39/39 szexiboj ***** válasza:

Szerintem szép az alakod, én bírom a teltebb lányokat. :)

15F

2011. júl. 28. 22:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!