Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Mit gondoltok? Mi a véleményetek? Képpel!
Természetesen női válaszokat is szívesen fogadok. :)
Olyan képet, amin az arcom is látszik nem szeretnék feltölteni, csak a testemről.
10-es skálán mennyire vagyok vonzó számotokra?(ahol 10 a legjobb) Vagy úgy egyáltalán mit gondoltok rólam ez alapján?
Elfogadok mindenféle kritikát, de kérlek, normális megfogalmazásban.
Önbizalmam nem igazán van, de ami van azt nem lehet lerombolni, szóval emiatt ne aggódjatok (már ha idetéved egy-egy figyelmes ember) :)
Íme a kép:
Ui: kérlek, kort és nemet is írjatok! :)
18/L
Látszik, hogy van rajtad felesleg, én nem szoktam így osztályozni, ha jól kijönnék veled akkor nem okozna gondot ez a kis plusz súly.
21f
7 és 8 között de ez a kisugárzással és egy vonzó belsővel lehet akár 9 vagy 10 is.
23/F
Én sokkal jobban szeretek arc alapján ítélni, így nem tudom.
Ráadásul a ruha csalóka, mert most nem tudja eldönteni az ember, hogy mégis milyen méret, habár a kezed/lábad vékonynak tűnik.
Linkelj egy arcosat is, max sok retardált beszól, nabumm:b
Semmi okod az önbizalomhiányra, ezt nekem elhiheted, ugyanis (akt)fotós vagyok, rólad is simán készülhetne egy portfólió. A stílusod is jellegzetes, egyéni, mégis visszafogott. Nekem tetszik, amit látok, s ezzel nem vagyok (leszek) egyedül.
10/8
Ne haragudj de sosem értettem ezeket a kérdéseket.
Szerintem tök jó alakod van, vagy csak azért tetted fel a kérdést mert szereted, hogy hízelegnek neked.
(8/10)Azért mert nem látható az arcod a képen.
22/ff
biztos nagyon szép lehetsz :)
17/F
Lehetnél egy kicsit karcsúbb, de nem vagy reménytelen esett biztos megtalálod egyszer a párod. Tőlem kapsz 7 pontot :)
Csak azért 7 mert nem látom az arcod, mert először egy lánynak mindig az arcát nézem aztán a többit. Egy kis testmozgás minden nap és biztos bomba nő lesz belőled.
Nekem tetszik az alakod, örülök h nem vagy ropi, és agyonbarnított sem. Viszont ha nincs arc, nincs pontozás sem. :P
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!