Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Mit gondoltok? Mi a véleményetek? Képpel!
Természetesen női válaszokat is szívesen fogadok. :)
Olyan képet, amin az arcom is látszik nem szeretnék feltölteni, csak a testemről.
10-es skálán mennyire vagyok vonzó számotokra?(ahol 10 a legjobb) Vagy úgy egyáltalán mit gondoltok rólam ez alapján?
Elfogadok mindenféle kritikát, de kérlek, normális megfogalmazásban.
Önbizalmam nem igazán van, de ami van azt nem lehet lerombolni, szóval emiatt ne aggódjatok (már ha idetéved egy-egy figyelmes ember) :)
Íme a kép:
Ui: kérlek, kort és nemet is írjatok! :)
18/L
:O
hát köszönöm szépen a bókokat, igazán meglepődtem ezeken, hiszen nem vagyok egy vékony testalkat, sőt inkább telt vagyok, bár lehet ez a kép hibája hogy így látszik.
Valóban, a kép kicsit homályos lett, majd holnap csinálok más ruhában más képet, és felteszem azt is ide.
Arcos képet nem fogok mutatni, mert nézi egy már ismerős ezt az oldalt, nem szeretnék kellemetlen helyzetet. :D
Félreértés elkerülése végett, nem azért tettem fel a kérdést hogy hízelgéseket kapjak, kíváncsi voltam/vagyok, szerintem nincs jó alakom.
ma 22.55: látom huncut vagy ;) viszont nem teszek fel akkor sem olyan képet amin látszik az arcom :P de a pontjaidról máris elárultál pár dolgot, ha azt mondtad hogy tetszik az alakom... :P:D
tényleg köszönöm mégegyszer mindenkinek :)
Én egy 10/8-ast adnék az alakodra, sztem ne akarjál nagyon fogyózni és persze ne is hízzál maradj ilyen amilyen vagy (súlyban), amúgy meg az önbizalmad próbáld meg növelni mert bőven a jó alakú csajok közé tartozol szóval ne parázz :) fogadd el magad amilyen vagy és szeresd magad és ha negatív kritikát kapsz akkor gondolj erre a válaszra ;)
20/F
Akkor most elvesztettem ezt a csatát? :$ :( :P
22:55 voltam. :)
köszönöm! :) nagyon rendesek vagytok :) ám csalóka még mindig a kép a felső miatt, majd egy másikba holnap :)
22.55: harcoltunk?:O nocsak.. jó tudni ;):D ha elég kitartó vagy, talán meglesz az eredménye... de nem nagy közönség előtt ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!