Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Mit gondoltok? Mi a véleményetek? Képpel!
Természetesen női válaszokat is szívesen fogadok. :)
Olyan képet, amin az arcom is látszik nem szeretnék feltölteni, csak a testemről.
10-es skálán mennyire vagyok vonzó számotokra?(ahol 10 a legjobb) Vagy úgy egyáltalán mit gondoltok rólam ez alapján?
Elfogadok mindenféle kritikát, de kérlek, normális megfogalmazásban.
Önbizalmam nem igazán van, de ami van azt nem lehet lerombolni, szóval emiatt ne aggódjatok (már ha idetéved egy-egy figyelmes ember) :)
Íme a kép:
Ui: kérlek, kort és nemet is írjatok! :)
18/L
Hmm, köszi h tartod bennem a lelket! :P
Hát, akkor írjunk elő új versenyt. Ha mutatsz arcot, akkor izé... akkor mondjuk nem 1-től 10-ig, hanem egytől 100-ig pontozlak, úgy jó lesz? :PP :D
6-7 körül ... nincs rossz alakod, de egy kis sport tényleg segítene szerintem. amúgy ha a barátaid a szexualitás kategóriát olvassák akkor ők is szívnának ha szólnának hogy láttak itt. :P arc nélkül tényleg nehéz összképet összerakni, és az is számít. az egyéniséged ugyanennyire sőt jobban számít. én barátnőm pl túl vékony, ő is 6-7 körül van a testével, arccal, de mégis kegyetlenül szeretem mert kedves, aranyos, elbűvölő lány :)
f/18
Én is hasonló alkat vagyok. Régebben próbáltam fogyózni ,de már feladtam.
15/l
Nekem ez már sok. De lehet azért mert én is vékony testalkatú vagyok.
19/F
a pontok ugyanolyan arányban mozognak, annyi különbséggel hogy kicsit részletesebb, meg jobbnak tűnik, de ugyanolyan:P úgyhogy ez nem jött be:P de aranyos húzás volt :D de talán próbálkozhatnál máshol.. ;)
az még mindig más, hogy olvassák mint hogy feltesznek képet, amit bárki megnézhet :D
köszi a válaszokat :)
Szia! Nálam 10/7 v. 10/8-as vagy testösszetétel alapján. Am. a felsőtestedből sok nem látszik a tunika (vagy mi az :D )miatt, de a combod egész vékony, de nem tudom, hogy a hastájék milyen.. sztem hurkás azért nem vagy, de ha egy kicsit mégis az se baj. A tested miatt sztem senki nem fog elutasítani.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!