Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 40 éves pasinak miért nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 éves pasinak miért nem lehet 20 éves barátnője?

Figyelt kérdés
Nem látszik a korom és több 20 éves csaj ismerkedne velem mint a korosztályom. Megálljak ,vagy nem kéne?!
2011. jún. 6. 20:10
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lehetne?
2011. jún. 7. 10:52
 22/26 anonim ***** válasza:

Aki azt mondja, hogy ez gáz, az általában k..va irigy, mert neki nincs barátnője vagy aki van az ronda és öreg, esetleg régóta házas és unja már az egészet, de önmagának is hazudik azzal, hogy minden rendben van.

Egy húsz éves lánynak általában amúgy is a sokkal érettebb, ennélfogva általában idősebb pasik jönnek be, nem a saját korabeli 20 éves csicskák (tisztelet a kivételnek.) Egy 20 éves kölyök még tapasztalatlan és fogalma sincs az élet dolgairól...

Mondjuk szerintem az is elég ritka, hogy egy nő 20 évesen igazán érett legyen agyilag egy negyveneshez, de nem lehet általánosítani és ez alól is vannak kivételek...

Nem a kor számít és a jelenben kell élni, nem azon agyalni, hogy mi lesz 20 év múlva... baromság... lehet, hogy meg sem érjük a 20 év múlvát, elüt a busz, jön a világvége, fejedre esik egy tégla azt kész, vége a sztoridnak... A MOST-ban kell élni, mert lehet, hogy nem lesz később...

2011. jún. 7. 12:56
 23/26 anonim ***** válasza:
50%

nem érdekel, 20 év korkülönbség akkor is k*rva sok... és igenis vannak elég érett 20 éves srácok, csak nem a discóban kéne őket keresni...:P az meg ma már nem túl igaz hogy a nők előbb érnek, meg kell nézni a középsulikat, nagyon durva amiket p*csák művelni tudnak!

de am, ha a kérdező elég gyerekes, akkor működhet, de én ezt akkor is elítélem...

2011. jún. 7. 15:24
 24/26 anonim ***** válasza:
Milyen legyen egy 20 éves pa,ha 20 éves f.kal van körül véve?Amit lát,amit engednek neki,azt teszi.Néha elvétve van egy lány,aki komolyabb,de nem tud mit kezdeni azokkal,akik körül veszik és rátalál egy 40-esre.sőt annyira komoly,hogy még azzal is tisztába van,hogy ezt sokan elitélik,tehát rákérdez.Kérdezem én: Komolytalan lenne az ilyen? Persze jelen esetbe egy férfi kérdezte. Esetleg ő komolytalan lenne? Mivel a Gyakori ezen oldalát valószinü,hogy templomba járók hada olvassa,mélységesen elitéli.Nem értem,de eltölhetek nálad 1 hetet,hogy lássam te mindenbe tökéletes vagy-e? Tényleg ne csináld már,Isten csak 1 van,ha van!
2011. jún. 7. 17:08
 25/26 anonim ***** válasza:
Amugy kérdező eddig a pártodon voltam,de azon elgondolkodtam,ha itt a "hivők" többsége elitél,akkor az téged elbizonytalanit? mert akkor én is azt mondom,hagyd békén a csajt,hiszen a te érzéseid még inognak,tehát nem vagy alkalmas,hogy ilyen kapcsolatba lépj.Miért? Mert hasonló cipőbe járok,már 2 hete,de nekem eszembe se jutott megkérdezni a "nagyérdemüt" ez ügyben.
2011. jún. 7. 17:25
 26/26 anonim válasza:

Én is az idősebb pasikat szeretem. A párom 41 én 21.

Jól megvagyunk.

2011. jún. 15. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!