Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 40 éves pasinak miért nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 éves pasinak miért nem lehet 20 éves barátnője?

Figyelt kérdés
Nem látszik a korom és több 20 éves csaj ismerkedne velem mint a korosztályom. Megálljak ,vagy nem kéne?!
2011. jún. 6. 20:10
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
79%
Ki mondta, hogy nem lehet?
2011. jún. 6. 20:11
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem csak kihasználni szeretnéd őket, hanem valódi érzelmeket is táplálnál irántuk, akkor miért ne lehetne?
2011. jún. 6. 20:12
 3/26 anonim ***** válasza:
89%

:) Próbálkozz.

Nekem az idősebb pasik jönnek be.

Azaz be is jött.

Ő 40, én 24.

Sok sikert!

4/26 anonim ***** válasza:
100%
Hát mielőtt belekezdesz egy kapcsolatba, mindenképpen tudasd a nővel, hogy mennyi idős vagy. Ne verd át. Ha így is veled akar lenni, akkor sok boldogságot. Amúgy szerintem nem gond, mert ha szeretitek egymást, akkor nem számít mennyi idősek vagytok.
 5/26 anonim ***** válasza:
51%
Mert a lányod lehetne!! Én erre azt tudom, hogy vannak beteg agyak:D
 6/26 A kérdező kommentje:
20.12 De nem a lányom és nem vagyok pedofil sem. Valahol érzem ,hogy szeret és én viszont,de inkább engem zavar a külömbség! :(
2011. jún. 6. 20:15
 7/26 anonim ***** válasza:
93%

Egy jó barátosném 26 évesen ment hozzá egy 55 éves palihoz... azóta is nagy boldogságban élnek és már két gyerekük is van...

A szerelmet nem időben mérik, az vagy jön vagy nem... ha meg jön, akkor nem kell tiltakozni ellene...

2011. jún. 6. 20:16
 8/26 anonim ***** válasza:
79%
Nem a lányod és épp azért "lehetne"
2011. jún. 6. 20:16
 9/26 anonim ***** válasza:
57%

Tök őszintén? Én mindig elítéltem az ilyet. Méghozzá azért, mert milyen dolog az, hogy egy 40 éves férfi ott tart agyilag, mint egy 20 éves?

Valamint ilyenkor az egyik fél általában kihasználja a másikat. A 20 éves lány pl. lehet veled csak azért, mert kocsid van, házad, egyebek.

Te meg kihasználhatod azért, mert friss és ropogós.

Ha fiatalabb nőt akarsz, bőven jó egy 30 éves is. Addigra általában már az illetőnek munkája, jövedelme van, kisebb az esélye, hogy a pénzre hajt. Persze bármi előfordulhat. Valamint nyilván érettebb a gondolkodása is.

2011. jún. 6. 20:19
 10/26 anonim ***** válasza:
47%
de ez tényleg durva, az olyan idős fasziknak mint te, a saját korosztályukban kéne gondolkodniuk...
2011. jún. 6. 20:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!