Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 éves pasinak miért nem lehet 20 éves barátnője?
:) Próbálkozz.
Nekem az idősebb pasik jönnek be.
Azaz be is jött.
Ő 40, én 24.
Sok sikert!
Egy jó barátosném 26 évesen ment hozzá egy 55 éves palihoz... azóta is nagy boldogságban élnek és már két gyerekük is van...
A szerelmet nem időben mérik, az vagy jön vagy nem... ha meg jön, akkor nem kell tiltakozni ellene...
Tök őszintén? Én mindig elítéltem az ilyet. Méghozzá azért, mert milyen dolog az, hogy egy 40 éves férfi ott tart agyilag, mint egy 20 éves?
Valamint ilyenkor az egyik fél általában kihasználja a másikat. A 20 éves lány pl. lehet veled csak azért, mert kocsid van, házad, egyebek.
Te meg kihasználhatod azért, mert friss és ropogós.
Ha fiatalabb nőt akarsz, bőven jó egy 30 éves is. Addigra általában már az illetőnek munkája, jövedelme van, kisebb az esélye, hogy a pénzre hajt. Persze bármi előfordulhat. Valamint nyilván érettebb a gondolkodása is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!