Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 40 éves pasinak miért nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 éves pasinak miért nem lehet 20 éves barátnője?

Figyelt kérdés
Nem látszik a korom és több 20 éves csaj ismerkedne velem mint a korosztályom. Megálljak ,vagy nem kéne?!
2011. jún. 6. 20:10
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
59%
Elég ótvar lehet az a 20 éves lány,már ne is haragudj,akinek egy 40 éves f@szi kell...XDDD
2011. jún. 6. 20:26
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Basszus de prűdek egyesek!

Egy pasas sosem talál a korosztályába azonos érettségű nőt. Mivel lassabban alakulnak, és lesznek érettek. Szerintem nagyon is érthető, ha egy 20 éves az idősebb férfiak felé húz.

Persze vannak mások, más értékrendekkel, de és az előbbit pártolom. :)

Ha tetszik, ha nem, azért mert Neked és Neked épp nem tetszik, még ígyen van.

Amúgy mintha a kérdésed nem férne össze az egyik válaszoddal, miszerint már van ennyi idős b.nőd...

"Nem látszik a korom és több 20 éves csaj ismerkedne velem mint a korosztályom. Megálljak ,vagy nem kéne?!"

Szeresd, és ne tépelődj, mert ha megérzi, lelécel.

Ennyi.

2011. jún. 6. 20:34
 13/26 anonim ***** válasza:

Ha tényleg komolyan gondolod és el tudod vele képzelni a jövödet akk nem gond..én csak örültem vna ha a 34 éves barátom velem marad és nem ugy dönt h szakítsunk mert őt zavarja a nagy korkülönbség és h a "lánya lehetnék" és h neki 1 Nőre van szüksége..

21/L

2011. jún. 6. 21:04
 14/26 anonim válasza:
A nagymamámnál 25 évvel volt idősebb a nagypapám(nagymamám:19 ;nagyapám :44)és végül életük végéig szerették egymást. Tehát rajta!!!! A kor nem számít!
2011. jún. 6. 21:30
 15/26 anonim ***** válasza:

A reakciókról:Erre mondom én,hogy nagyon sok az álszentség és felszinesség.Kiakartok igazodni az emberekben?Sok-e?Normális-e?Csak azt akarja,miközbe a másik:Nagyon boldoggá tesz.MI VAN???Hazudni,kizsákmányolni,verni,megalázni,lenézni,homokos

nak lenni - ezek mik? Ezek bennünk vannak emberekbe. ( Jó tudom,pont benned,de csak pont benned semmi rossz nincs )-Minden elismerésem.Nem mindegy mennyi a korkülönbség,ha rendes ember? Ha meg nem rendes,akkor a másik buta.De a bölcs,fedhetetlen itélőtábla felállt és épp az adott kor törvényei szerint itélkezik és nyugodtan hajtja álomra a fejét.Tisztel Biróság - nem én adtam hatalmat a kezetekbe,hogy itélkezzetek.Szóval szánalmas!!!

2011. jún. 6. 21:32
 16/26 anonim ***** válasza:
Egy másik hasonlo kérdésröl huztam ide.Tényleg ne szenvedjetek már Tisztel Itélőtábla! Ti tutik vagytok nem? és templomba is jártok?
2011. jún. 6. 21:34
 17/26 anonim ***** válasza:
Ne érdekeljen már téged, hogy mit szólnak mások! Ha bejöttök egymásnak, akkor hajrá!
2011. jún. 6. 22:40
 18/26 anonim ***** válasza:

Szerintem gáz ha valaki 40 éves a másik meg 20.

Gondolj bele! 20 év különbség. Ha tegyük fel te már 60 éves vagy akkor te már szeretnéd kipihenni az élet fáradalmait és inkább otthon fonnyadni.Mikkor a csaj lesz 40 akkor még szeretne egy kicsit élni és még egy utolsó buli hadjáratra menni.Akkor sok lesz majd a gond. Meg hát majd ha majd a csaj lesz 60 akkor te már rég nem leszel és laza 20-25 évet kell özvegyen magába fordulva leélnie.

2011. jún. 7. 01:00
 19/26 anonim ***** válasza:

Akkor majd szakítanak, na és?!?!

:P

Semmi sem örök.

2011. jún. 7. 06:49
 20/26 anonim ***** válasza:

egész nyugodtan...nem kell másokkal foglalkozni

szerencsés lány :D

2011. jún. 7. 07:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!