Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi ez a fehér a barátom péniszén?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a fehér a barátom péniszén?

Figyelt kérdés

Múltkor, amikor úgy gondoltam szájjal elégítem ki a barátom, láttam, hogy a fitymája alatt (ahogy lehúztam) sok kis - nem tudom máshogy megfogalmazni-, túrós állagú fehér izék voltak!!! És erős volt a szaga :S mitől lehet ez, én még ilyet nem láttam soha... :O

15/l

2011. jún. 5. 16:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/83 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt a pasidtol kelett volna megkerdezzd,nem itt.Mi honnan tudjuk.En ilyent meg nem lattam es nem is halottam.
2011. jún. 5. 18:30
 72/83 anonim ***** válasza:
mi előtte meg szoktuk mosni a nemiszerveinket, ugyanis nemszeretjük a pisit:D hiába törli meg a csaj attól pisiszagu a puncija, srác ugyanugy... ugyh azt ajánlom szeretkezés ELŐTT mossátok meg a cuccot
2011. jún. 5. 18:39
 73/83 szamóca.. ***** válasza:

"dizskréten utalj a barátodnak rá,h lehet,h azért volt,mert úgy mosta,h nem húzta fel,és vmi begyűlt oda."

na ezt hogy oldod meg diszkréten?:D

2011. jún. 5. 18:50
 74/83 anonim ***** válasza:
LOL
2011. jún. 5. 19:05
 75/83 anonim ***** válasza:
Hogy lehet tényleg vkit diszkréten kizavarni a fürdőszobába?? XDD
2011. jún. 5. 19:05
 76/83 anonim ***** válasza:
Felhúzott fitymával kéne mosdatni a makkost, a palid meg egy igénytelen állat.
2011. jún. 5. 19:11
 77/83 anonim ***** válasza:
100%
Smegma - A fityma alatt összegyűlő sűrű, sárgás-fehéres váladék, mely a leváló hámsejtekből és faggyúból alakul ki.Ez ha bomlani kezd, erős, kellemetlen szaga van. Mosakodásnál a smegma felgyülemsélének megakadályozása végett minden alkalommal hátra kell húzni a fitymát.
2011. jún. 5. 20:07
 78/83 anonim ***** válasza:
az túró volt, a p@cse meg húgy szagú XD
2011. jún. 5. 20:24
 79/83 anonim ***** válasza:

Szami

Félreismertelek, mikor te kértél segítséget én válaszoltam.

Ne gúnyold ki köszi

Csók

2011. jún. 5. 22:26
 80/83 szamóca.. ***** válasza:

igazad van egyébként, tényleg bunkó voltam, bocsi kérdező.

olyan napom volt (tudom rossz kifogás:) )

2011. jún. 6. 14:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!