Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a fehér a barátom péniszén?
Figyelt kérdés
Múltkor, amikor úgy gondoltam szájjal elégítem ki a barátom, láttam, hogy a fitymája alatt (ahogy lehúztam) sok kis - nem tudom máshogy megfogalmazni-, túrós állagú fehér izék voltak!!! És erős volt a szaga :S mitől lehet ez, én még ilyet nem láttam soha... :O
15/l
2011. jún. 5. 16:45
61/83 anonim válasza:
Ha majd hozzá mész feleségül akkor az elsö feladatod az lesz, hogy tanitsd meg mosdani.Nincs ott semmi baj csak a drágád ápolatlan.Egyébként lefeküdtök és elötte senki nem mos meg semmit???????
62/83 anonim válasza:
Ez a marha is leírja 42-szerre XDDD
63/83 anonim válasza:
Utolsó! Értem én, hogy előttem már mások is leírták ugyanazt, de nem mindegy, hogy milyen stílusban tették azt. Csak fikázni tudta mindenki a kérdezőt több oldalon keresztül, gúnyt űzni az esetből és mocskolódni meg fújjogni. Én legalább normális hangnemben válaszoltam, nem úgy mint te és még előttem jó néhányan.
65/83 anonim válasza:
Ez mind faxa..csak a kérdező már rég a zuhany alatt áll...
66/83 anonim válasza:
Amúgy meg nem mindenki olvassa el a több oldalnyi kommentet, mielőtt válaszolni. Tehát lehet, hogy valaki sokadszorra is leírja ugyanazt, ha ez zavar téged, nem kell elolvasni, pláne nem reagálni.
68/83 anonim válasza:
Hát nem vagyunk egyformák..
Én mindig megnézem,hogy előttem már írtak-e hasonlót.
69/83 A kérdező kommentje:
A barátom 17 éves és eddig nem vettem észre, hogy ápolatlan, mert nincs testszaga meg ilyenek, ez az első alkalom, hogy ilyen volt :S. Egyébként együttlét után szoktunk tisztálkodni, előtte közvetlenül nem, csak ugye reggeli zuhany stb. De megfogadom a tanácsokat, mert az utolsók közt voltak értelmesek is! Köszönöm nekik :)
2011. jún. 5. 18:20
70/83 anonim válasza:
Én pl. azért válaszoltam neki a 6. oldalon, mert elolvastam az elejét, de csak gúnyolódást kapott.
A többihez nem volt erőm.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!