Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a fehér a barátom péniszén?
Múltkor, amikor úgy gondoltam szájjal elégítem ki a barátom, láttam, hogy a fitymája alatt (ahogy lehúztam) sok kis - nem tudom máshogy megfogalmazni-, túrós állagú fehér izék voltak!!! És erős volt a szaga :S mitől lehet ez, én még ilyet nem láttam soha... :O
15/l
Nem ilyen fehér pontokra gondolsz? Ha azok és csak elvétve látod őket, akkor ártalmatlan kinövések és csak esztétikai okból nem szép.
De ettől függetlenül lehet hogy nem mindennap húzza fel és mossa meg a f*szát, úgy hogy nem kell itt gombára gondolni
Egy jó mód van rá, mikor megfürdött a szappan maradékot tegyen a fitymája alá és húzza fel rá a bőrt, mikor reggel fel kel mossa le, és újból rakjon be alá, amikor haza ér szintén lemossa rak megint rá..
Ez a szappan cucc, legyen enyhén pépes hogy szét tudja oszlatni
Csinálja addig míg nem látja hogy húzódnak lefelé a pöttyök
18/F
fuhhh b*szki ez jól jött, most legalább három napig eszembe se jut majd a szexre gondolni.
túrórudi:DD
FÚJ rábuktál a gombas dakora:DDDD
EMber et benézted! szaga is volt akkor lehetetlen h ne gomba legyen, mivel másnak nincs szaga... FÚJ ez undoritó
"szaga is volt akkor lehetetlen h ne gomba legyen"
azért ez így nem igaz, a szád is büdös meg a segged is ha nem mosod, mégse gombás :D
"mivel másnak nincs szaga"
Ezdehülye XDDDD
pfej ne részletezd már most sül a kajám.
retkes volt. mossa meg mond meg neki. ha meg akkor is előjön akkor gomba.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!