Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi ez a fehér a barátom péniszén?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a fehér a barátom péniszén?

Figyelt kérdés

Múltkor, amikor úgy gondoltam szájjal elégítem ki a barátom, láttam, hogy a fitymája alatt (ahogy lehúztam) sok kis - nem tudom máshogy megfogalmazni-, túrós állagú fehér izék voltak!!! És erős volt a szaga :S mitől lehet ez, én még ilyet nem láttam soha... :O

15/l

2011. jún. 5. 16:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/83 A kérdező kommentje:

Most azt is mondjam el, hogy volt? :O

A lényeg, hogy átjött hozzánk este és együtt terveztünk aludni, persze ezt csak a szülőknek mondtuk és szerencse, hogy még halványan égett a hangulatlámpa és amikor kivettem a boxeréből, hogy örömet szerezzek neki, felhúztam a bőrt és kivillantak ezek az izék és megcsapott a szag :SSS

2011. jún. 5. 17:15
 32/83 szamóca.. ***** válasza:
na nekem kedvem lett fürdeni még egyet, pedig reggel fürödtem...:D
2011. jún. 5. 17:15
 33/83 szamóca.. ***** válasza:
jó ezt értem, de mit mondtál neki? najó lehet inkább hagyjuk
2011. jún. 5. 17:16
 34/83 anonim válasza:
beszarok=))
2011. jún. 5. 17:17
 35/83 anonim ***** válasza:
Mi ez a túró,Rudi? XDDDDD
2011. jún. 5. 17:17
 36/83 anonim ***** válasza:

Beszabehu. xDDD

Amúgy meg mond meg a pasidnak, hogy sűrűbben mossa a brét, mert még a végén te is elkaphatsz tőle valamit. :S

2011. jún. 5. 17:18
 37/83 anonim válasza:
gyere inkááább az én szerszámomat kapd be mert az enyém nem túúróós!! :D:D
2011. jún. 5. 17:18
 38/83 A kérdező kommentje:
Ránéztem és próbáltam nem undorral nézni rá, ő meg csak pislogott és elvörösödött és én kérdeztem, hogy mi ez, de nem tudta és leszedtük papírzsepivel, és azon szétmorzsoltam egyet hogy megnézzem az állagát és tényleg olyan túró szerű volt.. :S olyan rossz belegondolni...
2011. jún. 5. 17:19
 39/83 A kérdező kommentje:

17:18

Azt elhiszem, csak az agyad az...

2011. jún. 5. 17:20
 40/83 szamóca.. ***** válasza:

waaa szivatsz?:D

najó szegény, azért az kellemetlen nem röhöglek ki :DD

2011. jún. 5. 17:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!