Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a fehér a barátom péniszén?
Múltkor, amikor úgy gondoltam szájjal elégítem ki a barátom, láttam, hogy a fitymája alatt (ahogy lehúztam) sok kis - nem tudom máshogy megfogalmazni-, túrós állagú fehér izék voltak!!! És erős volt a szaga :S mitől lehet ez, én még ilyet nem láttam soha... :O
15/l
tehallod.. bocs meg kell krédeznem nem bírom ki:D:D:DD
hoyg reagáltál?
uyg eltudom képzelni ahoyg térdelsz előtte és " heh.. miez? de undi szedjük le zsepivel!"
Na, mégis megnyitottam. De nem hányok.
Szamóca:DDD erre amúgy én is kiváncsi lennék.
Amúgy én lehet helyben ki is ábrándultam volna belőle, ugyanis ez igénytelenségre utal, semmi másra. Gondolj bele, ha majd lefekszel vele, akár át is adhat valami szép kis betegséget neked. Szép mondhatom.:S
"fúúj de büdös...leszedjük baba?"
DDDDDDDD
De most miért kell kifigurázni? :S
igen, mindketten meglepődtünk és elvörösödtünk... én még ilyet soha nem láttam, már előtte is volt hogy bekaptam, de akkor nem volt ilyen.
ajjj. ha naponta mossa nem lehet ilyen. nekem akkor gyülik csak össze ha 1 nap nem mosom valamiért mert nincs lehetőség korrekt fürdésre pl.
ha le lehet mosni és nem marad semmi nyoma akkor nem gomba, a gombát nemtudod lemosni...
szaga meg mindenednek van amit nem mosol huzamosabb ideig...
az a durva hogy nemcsak a kérdező, de sok válaszoló is irdatlan marhaságokat bír írni, és hihetetlen tudatlanságról tanubizonyságot tenni. ha valamit nemtudtok, inkább kérdést irjatok ki mint választ eh :S
neharagudj XDDDD
csak.. tényleg... hogy történt? kajak nem tudom elképzelni, és egyáltalán nem tudom én hogy reagálnék... csak kiváncsi vagyok, hogy hogy jutottatok idáig, nyilávn te láttad meg nem ő...
17:10 "nekem akkor gyülik csak össze ha 1 nap nem mosom valamiért mert nincs lehetőség korrekt fürdésre"
Hát öcsém,én találok rá módot,hogy legalább a farkamat megmossam..
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!