Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt most nem nagyon értem. :S Szerintetek melyik a jobbik eset?
Ez azért lehet, mert nem az exeddel vagy, tehát nem minden férfi egyforma, van, aki tovább bírja! Én is mindig nagyon kívánom a páromat, sokszor le is rövidítem emiatt az előjátékot, mégis akár 1 órás szeretkezés is volt már belőle.
Hogy derítsd ki, hogy kíván-e? Erre 4 lehetőség van:
Egy... A szeme (a párom mindig a szememen veszi észre először, ha megkívánom)
Kettő... Csipkebokorvessző xD
Három... Ez sem biztos hogy mindenkinél jelentkezik, de én általában, ha már tényleg nagyon kívánom, "kínomban" mozgatom a lábam
Négy... És végül, de nem utsó sorban legalább olyan kemény a farka mint Chuck Norris :)
Remélem sikerült segítenem
Mitől félsz? Hogy esetleg ő is azon agyal, hogy az excsaja szenvedélyesebb volt? Mindezeken leglaább az ágyban is rágódsz? Mert akkor nem csodálom, ha nem kíván annyira, agyilag is ott kell lenni.
Amúgy meg lehet, hogy az exed egy kezdő volt, neki meg már van rutinja, vagy Marok Marcsától tanult egyet s mást, esetleg valaki felvilágosította, hogy a lányok nem élveznek el 2-5 perc után, törekedj több időre, hogy nkei is jó legyen? :D Nincs vele semmi baj, szerintem ha már feláll neki, akkor tuti kíván, azért elég nehéz rendszeresen tettetni az ilyen vonzalmat. :P
És sose hasonlítgass össze pasit az exeiddel. Nem szép dolog, meg esetleg azt jelenti, hogy úgy ugrottál egy kapcsolatba, hogy az előzőt még nem zártad le magadban. :S Gondold végig azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!