Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ezt most nem nagyon értem. :S...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt most nem nagyon értem. :S Szerintetek melyik a jobbik eset?

Figyelt kérdés
Lehet,hogy a kérdésem kicsit hülyeség lesz,vagy azt gondoljátok,hogy nem értek hozzá,de most nem ilyen válaszokat kérek,hanem tényleg normálisakat,mert aggódok. :S Nekem nagyon fontos egy kapcsolatban a szex,nem a legfontosabb,de igenis sokat számít,és sokat tesz egy kapcsolatnak. 18 éves vagyok,eddig két komoly párkapcsolatom volt,a mostani barátom,illetve az exem között egy érdekes különbséget vélek felfedezni és nem tudom ez jót jelent-e.:S Szóval,az első partneremnél,szex közben az történt,hogy elég hamar el tudott élvezni,és nagyon jó volt emellett nekem is,hiába nem tudtam így elmenni,de jó volt. Szóval,éreztem,hogy na,tényleg kíván,és jó neki velem.De a mostani barátomnál ez máshogy van. Lényegesen több idő kell,mire elélvez..,persze,jó,mert legalább én is megkapom a kívánt orgazmusom,de belegondolok,és mi van,ha Ő annyira nem kíván engem,és ezért élvez el később? :S Kérlek,segítsetek nekem!
2011. jún. 3. 20:38
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez azért lehet, mert nem az exeddel vagy, tehát nem minden férfi egyforma, van, aki tovább bírja! Én is mindig nagyon kívánom a páromat, sokszor le is rövidítem emiatt az előjátékot, mégis akár 1 órás szeretkezés is volt már belőle.

Hogy derítsd ki, hogy kíván-e? Erre 4 lehetőség van:

Egy... A szeme (a párom mindig a szememen veszi észre először, ha megkívánom)

Kettő... Csipkebokorvessző xD

Három... Ez sem biztos hogy mindenkinél jelentkezik, de én általában, ha már tényleg nagyon kívánom, "kínomban" mozgatom a lábam

Négy... És végül, de nem utsó sorban legalább olyan kemény a farka mint Chuck Norris :)

Remélem sikerült segítenem

2011. jún. 3. 20:49
 2/4 A kérdező kommentje:
Ez jó volt.:D Köszi,hátigen,keménynek kemény neki...,csak akkor is,félek,hogy nem kíván annyira..,annyira tényleg nem szenvedélyes,mint az előző párom. Tudom,nem ugyanolyanok a pasik. Egyszerűen csak hozzá tudom hasonlítani. De én tényleg félek.
2011. jún. 3. 20:53
 3/4 anonim ***** válasza:

Mitől félsz? Hogy esetleg ő is azon agyal, hogy az excsaja szenvedélyesebb volt? Mindezeken leglaább az ágyban is rágódsz? Mert akkor nem csodálom, ha nem kíván annyira, agyilag is ott kell lenni.

Amúgy meg lehet, hogy az exed egy kezdő volt, neki meg már van rutinja, vagy Marok Marcsától tanult egyet s mást, esetleg valaki felvilágosította, hogy a lányok nem élveznek el 2-5 perc után, törekedj több időre, hogy nkei is jó legyen? :D Nincs vele semmi baj, szerintem ha már feláll neki, akkor tuti kíván, azért elég nehéz rendszeresen tettetni az ilyen vonzalmat. :P

És sose hasonlítgass össze pasit az exeiddel. Nem szép dolog, meg esetleg azt jelenti, hogy úgy ugrottál egy kapcsolatba, hogy az előzőt még nem zártad le magadban. :S Gondold végig azért.

2011. jún. 4. 00:20
 4/4 anonim ***** válasza:
a lábmozgatás nálam is játszik olyankor, mondjuk én lány vagyok
2011. jún. 4. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!