Nem gondoljátok hogy a Jobbik túl szélsőséges? Ebbe azt értem hogy Pl: megszűntetik az rtl k. -t a tv2-t stb. Meg hogy na majd a "cigányok kapnak". utána mi jön? Svábokat, székelyeket. Is ki akarják iktattni?
ha egyetértesz a halálbüntetéssel, akkor mi bajod a cigányok megdolgoztatásával és a bűnözés visszaszorításával? szerintem csak provokálsz.
Magyarázd már el nekem, hogy hasznot termelő munkára gondolsz, vagy közmunkára, ami nekünk kerül pénzbe? Meg miért csak a romákat? Aki vidéken él, képzetlen, munkanélküli, és nem roma, annak járjon továbbra is a segély? A jobbiknál engem is annyira az ilyen lózungok izgatnak, mert hülyeség mindegyik, hanem az, hogy valami döbbenetes a párttagok reakciója, ha kiderül akármi a pártjukról. Kicsit olyanok, mint az államfarmban Bandi.
többségében ők élnek segélyből és többségében ők lopnak rezet ők ölnek 800Ft_ért időst stb. amúgy senki sem mondta, hogy csak őket, tiszta hülyék vagytok, hogy ilyenen érveltek, senki sem állította, hogy csak a romákat. hány évesek vagytok ezzel az érveléssel? 14?
esküszöm az lenne a legjobb ha egyik jobbikos sem válaszolna az ilyen idegesítő gyerekes kérdésekre. talán akkor lenyugodnátok végre.
ne aggódj kedves kérdező a jobbik az egy bohócpárt, aki ugyanúgy elfog tünni a süllyesztőben mint a MIÉP. a miép gyűléseken is volt 50 000 ember. aztán most hol vannak kérdem én?
persze az a demokrácia alappillére hogy az mondja egy párt miniszterelnök jelöltje, hogy egy kereskedelmi csatornát a földig rombolnak és a helyét sóval hintik be és ezt fogják csinálni azokkal is akik ellent mondanak nekik.
Szebb jövőt Jobbik nélkül!
"többségében ők élnek segélyből"
elárulom hogy MO-n 120 000 ember él segélyből és MO-n 800 000-re becsülik a romákat...
Szerintem meg az lenne a legjobb, ha a jobbikosok inkább meghúznák magukat és normális emberek módjára várják, hogy mi lesz a vége és max. reménykednek.
Ezzel a sok hőzöngéssel, meg "szebb jövőtözéssel", meg hülye cigányozással, meg zsidózással csak pont azt érik el, hogy provokálni fogják őket, undorítónak találja majd a pártjukat mindenki, aki nem rájuk szavaz, ők meg csak lesnek, hogy mi van.
A cigányok bizniszt csinálnak a gyerek nemzésből
felveszik a segélyt pár nap alatt elisszák és
mennek vissza az önkormányzatra
kötekednek
Az Mszp meg támogatja is őket ebben
pl megélhetési bűnözés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!