Csak én nem értem hogy miért népszerűbb még mindig az MSZP mint a Jobbik?
A választásokkor is a Jobbik előtt volt az MSZP és most októberben is előtte áll.
Miért hisznek többen egy csaló pártban mint egy normális, tisztességes pártban?
Mert az MSZP bár idióta, nem szélsőséges.
Ha egy szellemi fogyatékos és egy gyilkos között kell választani, biztos, hogy az elsőt választod.
Mert sok embernek abból áll az élete, hogy munka után leheveredik atv elé és úgy szívja magába a marhaságoakt, mint a szivacs a vizet. Jobbik előadásokra nem járnak, nem olvasnak és túl kényelmesek is, mert inkább elvannak egy jól ismert gazember társasággal, mint egy ismeretlennel.
Továbbá: az MSZP szavazók jó része nyugdíjas. Nem véletlen, hogy választások idején mindig kiemelt helyet kap a nyugdíj kérdése. Mondjuk, azért nem értem őket, mert ha nekik jó is, de elvileg csak van nekik is gyerekük, unokájuk, szóval ha látják, hogy a fiatalabbak sehogy sem jutnak egyről a kettőre, akkor hogy adhatták a voksukat mégis a szocikra?! Ez számomra rejtély.
Ez sokaknál berögződés. Képzeld el, hogy végigdolgozol egy életet a szocializmusban, és már az iskolában is azt tanultad, hogy gonosz fasizmus, gonosz nácik, gonosz klerikálisok, stb. Mindezek mellett azt tapasztaltad, hogy a szocializmus idején 'mindenkinek volt munkája, stb.' Tehát tökéletesen meg lennél győződve arról, hogy a szocializmus jó (és ezeknek az embereknek az esetében ez teljesen igaz is).
És most megjelenik egy (szélső?)jobboldali párt. Na tessék, itt vannak ezek a 'gonosz fasiszták, gonosz nácik'. Még a szemük se áll jól, ezeknek oda se figyelek a mondókájukra, úgyis csak a Sátán beszél belőlük, és még a jó öreg MSZP is rossz véleménnyel van róluk, miért is ne vetném meg őket? Még hogy én rájuk szavazzak, hogy is ne?
Érted már? Egyébként én a Jobbikra szavaztam, sőt, van olyan nyugdíjas ismerősöm, aki szintén, szóval van remény :)
Szebb jövőt! 24F
13.04
Adjon Szebb Jövőt és hosszú életet neked! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!