Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak én nem értem hogy miért...

Csak én nem értem hogy miért népszerűbb még mindig az MSZP mint a Jobbik?

Figyelt kérdés

[link]

A választásokkor is a Jobbik előtt volt az MSZP és most októberben is előtte áll.

Miért hisznek többen egy csaló pártban mint egy normális, tisztességes pártban?

2010. okt. 21. 12:12
1 2
 1/19 X. Maté ***** válasza:
50%
Mert nem szeretik az emberek a diktatúrát.
2010. okt. 21. 12:16
 2/19 anonim ***** válasza:
51%

Mert az MSZP bár idióta, nem szélsőséges.

Ha egy szellemi fogyatékos és egy gyilkos között kell választani, biztos, hogy az elsőt választod.

2010. okt. 21. 12:18
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
A bal oldalon nemigen van más az mszp-n kívül, ergó ha te nem jobbos vagy, akkor ez marad. Bal oldali embernek meg egyébként is volna (szélső) jobbos pártot támogatni.
2010. okt. 21. 12:24
 4/19 anonim ***** válasza:
67%

Mert sok embernek abból áll az élete, hogy munka után leheveredik atv elé és úgy szívja magába a marhaságoakt, mint a szivacs a vizet. Jobbik előadásokra nem járnak, nem olvasnak és túl kényelmesek is, mert inkább elvannak egy jól ismert gazember társasággal, mint egy ismeretlennel.

Továbbá: az MSZP szavazók jó része nyugdíjas. Nem véletlen, hogy választások idején mindig kiemelt helyet kap a nyugdíj kérdése. Mondjuk, azért nem értem őket, mert ha nekik jó is, de elvileg csak van nekik is gyerekük, unokájuk, szóval ha látják, hogy a fiatalabbak sehogy sem jutnak egyről a kettőre, akkor hogy adhatták a voksukat mégis a szocikra?! Ez számomra rejtély.

5/19 anonim ***** válasza:
*érdekes volna
 6/19 anonim ***** válasza:
67%

Ez sokaknál berögződés. Képzeld el, hogy végigdolgozol egy életet a szocializmusban, és már az iskolában is azt tanultad, hogy gonosz fasizmus, gonosz nácik, gonosz klerikálisok, stb. Mindezek mellett azt tapasztaltad, hogy a szocializmus idején 'mindenkinek volt munkája, stb.' Tehát tökéletesen meg lennél győződve arról, hogy a szocializmus jó (és ezeknek az embereknek az esetében ez teljesen igaz is).

És most megjelenik egy (szélső?)jobboldali párt. Na tessék, itt vannak ezek a 'gonosz fasiszták, gonosz nácik'. Még a szemük se áll jól, ezeknek oda se figyelek a mondókájukra, úgyis csak a Sátán beszél belőlük, és még a jó öreg MSZP is rossz véleménnyel van róluk, miért is ne vetném meg őket? Még hogy én rájuk szavazzak, hogy is ne?

Érted már? Egyébként én a Jobbikra szavaztam, sőt, van olyan nyugdíjas ismerősöm, aki szintén, szóval van remény :)

Szebb jövőt! 24F

2010. okt. 21. 12:26
 7/19 anonim ***** válasza:
31%
mert senki sem szeretne diktatúrát, legalábbis az arányok ezt mutatják.
2010. okt. 21. 12:59
 8/19 anonim ***** válasza:
74%
Ja, a pénzdiktatúra sokkal jobb!
2010. okt. 21. 13:04
 9/19 anonim ***** válasza:
48%
Felénk is az van,hogy a sok agy mosott emberek még hisznek a dumájuknak.Némelyik már vérre menne,hogy azok a jók.Reggel már úgy kapcsolom be a rádiót,hogy na most épp kit visznek vasra verve a szegfűsök közül.A Jobbiknál sok értelmes tanult fiatal van,ha iparkodnak 4 év múlva nagyon feltörnek.Addigra az a sok agy mosott nyugdíjas már az égi mezőkön ossza az észt.Én is nyugdijas vagyok,nem hiszek a szegfűnek,de régen sem.
2010. okt. 21. 13:04
 10/19 anonim ***** válasza:
76%

13.04

Adjon Szebb Jövőt és hosszú életet neked! :)

2010. okt. 21. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!