Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az gáz, ha 18 évesen szűz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz, ha 18 évesen szűz vagyok és nem is csókolóztam?

Figyelt kérdés
Nagyon le vagyok maradva a többi korombelihez képest...:(
2011. jún. 3. 16:18
1 2 3 4
 31/35 lukas90 válasza:
Ha fiu vagy akor te már Szuzen halsz meg :) ha csaj akor kulgye magadro képet :) aranyos lehetsz :)
2011. jún. 21. 22:42
 32/35 anonim ***** válasza:

összekeveritek a szezont a fazonnal..

az tényleg ciki, hogy valaki 13 évesen már nem szűz.

de semmiköze ahhoz amit itt kérdeznek

18 éves a srác és szűz. és nem akarom megbántani de az sajnos gáz. Ha csaj lennél akkor azt mondom okés, de így más a helyzet. Az a normális hogyha valaki 16-17 évesen veszti el a szüzességét. Ha csak nem vagy erősen vallásos és a házasságig szűz nem maradsz..

Szedd össze magadat, és állj talpra. Különben csak a saját életedet keseríted meg. Tudom hogy nem könnyű de ezen csak te tudsz változtatni

Ribihez ne menj!!!

2011. jún. 22. 18:47
 33/35 anonim ***** válasza:
Miért is lenne ez gáz? Nagy büdös lóf*szt gáz, ne hallgass a sok szarrágó parasztra!
2011. jún. 22. 19:20
 34/35 anonim ***** válasza:

18:47

értelmi fogyatékos barátom,miért lenne gáz?

Nincs olyan hogy ennyi és ennyi éves kortol gáz ha valaki szüz.Annyira szánalmas hogy sokan ezzel foglalkoznak hogy hány éves kortol gáz szünek lenni.

2012. jan. 17. 22:24
 35/35 anonim ***** válasza:
Na és hogy alakult az elmúlt 12 éved azóta??
2023. dec. 13. 18:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!